MALZEMELER
375 gr.Tereyağı
5 Bardak Un
1 Tatlı Kaşığı Maya
1 Yemek Kaşığı Krem Şanti
2 Yumurtanın Sarısı
100 gr.İri Taneli Toz Şeker
HAZIRLANIŞI
Yağı, unu ve parçalara ayırdığınız mayayı bir el mikseri ile iyice
karıştırın.Daha sonra elinizin de yardımı ile yumuşak bir hamur
oluşturun.Sıcak bir ortamda üstü kapalı bir biçimde 20 dk.bekletin.
Hamuru unlanmış bir zeminde yarım santim kalınlığında açın.6,5 cm çapında ortası 2,5 cm kesilmiş kurabiyeler oluşturun.
Halkaları tabanında yağlı kağıt bulunan bir tepsiye yerleştirin,yumurta
sarısı ile sıvayın ve şekerleri üzerine serpiştirin.175 derece ısıda
12-15 dk.pişirin.Ve soğumaya bırakın.