2 adet yumurta 1 su bardağı pudra şekeri Yarım paket margarin 1 yemek kaşığı nişasta Yarım çay bardağı süt 1 paket vanilya 1 paket kabartma tozu Yeteri kadar un
Hamuru için gerekli malzemeleri yoğurma kabına alıp karıştırın. Orta sertlikte bir hamur elde edene kadar un ekleyip yoğurun. Hamuru 2-3 cm kalınlığında açın. Kalp şeklinde kurabiye kalıplarıyla hamurdan parçalar çıkarın. Tüm hamur bitene kadar aynı işlemi yapın. Fırın tepsisine yağlı kâğıt serip kurabiyeleri aralıklı olarak dizin. Önceden ısıtılmış 175 derece fırında yaklaşık 20 dakika pişirin. Pişen kurabiyeleri fırından çıkarıp ılınması için kenarda bekletin. Beyaz ve kakaolu çikolatayı ayrı kaplarda benmari usulü eritin. Her bir kurabiyeyi eritilmiş çikolatalara batırın. Düz bir servis tabağına dizip donması için bekletin. Üzerlerine çilek marmelatı damlatın.