Halil İbrahim Balcı
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] domuz gribine karşı
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] ekmeği elleyerek seçme imkanı sunan yerlerden ekmek alınmaması önerisinde bulundu.
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Türkiye Fırıncılar Federasyonu Genel Başkanı Halil İbrahim Balcı
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] domuz gribine karşı
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] ekmeği elleyerek seçme imkanı sunan yerlerden ekmek alınmaması önerisinde bulundu.
Halil İbrahim Balcı
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] AA muhabirine yaptığı açıklamada
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] un ve ekmekte kullanılan katkı maddeleriyle ilgili bazı olumsuz söylentilerin bulunduğunu anımsattı.
Un ve ekmekteki katkı maddelerinin
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Tarım ve Köyişleri Bakanlığı'nın izniyle
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] belirlenen oranlarda kullanıldığını belirten Balcı
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] yönetmelikler çerçevesinde üretilen herhangi bir ekmek türü tüketmenin
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] halk sağlığı açısından tehlikesinin bulunmadığını dile getirdi.
Balcı
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] değişik ekmek türlerinin üretildiğine işaret ederek
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] ''Vatandaşımız
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]damak tadı hangisini arzuluyorsa onu yesin. Ekmek türleri arasında
besleyicilik açısından bir fark olduğunu söylemek mümkün değil.
İnsanlarımız
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] damak tatlarına göre her türlü ekmeği gönül rahatlığıyla tüketebilirler'' diye konuştu.
Halk sağlığı açısından domuz gribine karşı ekmek alırken bazı noktalara dikkat edilmesini öneren Balcı
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] şunları kaydetti:
''Halkımızın
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] salgın hastalığın kol gezdiği şu günlerde
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]özellikle dışarıda bulunan ekmek dolaplarındaki ekmekleri tüketmemeleri
gerekir. Bizler fırınlarımızda her ne kadar hijyenik ortamda ekmek
üretir olursak olalım
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] dışarıda insanlarımızın kolaylıkla elleyebildiği yerlerdeki ekmekleri alacak olursak
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] bulaşıcı hastalıklar daha da tehlike arz edecektir.''
Balcı
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] konuyla ilgili duyarlı olunması çağrısında bulunarak
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]''Özelikle marketlerden ekmek alırken vatandaşlarımızın kolaylıkla
birçok ekmeği ellediği dolaplardan ekmek almamalarını öneriyoruz'' dedi.
Bunun
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] bakkal veya marketlerde satılan ekmeğin tüketilmemesi anlamına gelmediğini belirten Balcı
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] tüketiciyi mağdur
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] halk sağlığını tehdit etmeyecek şekilde satış yapan bakkal ve marketlerden ekmek alınabileceğini kaydetti.