3 elma 1 paket sade Ülker Pötibör bisküvi 1 fincan kırılmış ceviz Tarçın Üzeri için kakaolu hazır puding Süt
Yapılışı:
Bir büyük kap içine[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] 1 paket Ülker Pötibör bisküviler küçük parçalar halinde elde kırılır[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] elmalar rendelenir[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] bol tarçın ve ceviz ilave edilerek hepsi yoğurulur. Küçük top halinde şekil verilir ve küçük cupcake kağıtlarına yerleştirilir. Sonra üzerine hazırlamış olduğunuz sıcak kakaolu puding dökülür. İsteğe bağlı bir tutam hindistan cevizi de serpilerek soğuk servis yapılır. Daha çok süs için bir kase dolusu kuvertür çikolatayı benmaride eritin.
Önce temiz bir tatlı çatalına toplardan birini yerleştirin sonra temiz bir kaşık yardımı ile üzerine çikolata dökün[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] bu sırada çikolata kasesi hemen çatalın altında bulunsun ki fazlalıklar kaseye dökülsün sonra çatalı kasenin kenarına bir kaç kez vurun böylece çikolata iyice süzülür ve daha pürüzsüz bir şekilde topları kaplar.
Sonra temiz bir bıçak yardımı ile çikolatayı dikkatlice yağlı kağıt üzerine alın[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] dilerseniz bu aşamada çikolatalar kurumamışken şeker boncuk ya da hindistan cevizi ile süsleyin. Kuruduktan sonra şeker hamuruyla da dilediğiniz gibi süsleyebilirsiniz.