Adana'da köprüden geçerken dengesini kaybederek Seyhan Nehri'ne düşen tansiyon hastası kadın[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] durumu fark edip dolmuştan inen öğretmen tarafından sudan çıkarıldı.
Çukurova Devlet Hastanesine gitmek üzere yola çıkan yüksek tansiyon hastası Döndü Akçan (53)
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] merkez Seyhan ve Yüreğir ilçelerini birbirine bağlayan Yeni Köprü'den geçmeye başladı.
Bir anda dengesini kaybeden kadın
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] yaklaşık 10 metre yükseklikteki köprüden Seyhan Nehri'ne düştü.
Bu sırada dolmuşta seyahat halindeyken durumu fark eden İbrahim Cenk (25)
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] aracı durdurarak nehrin kenarına inip suya atladı.
Cenk
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] çevredeki vatandaşların yardımıyla Akçan'ı sudan çıkardı.
Ambulansla Çukurova Devlet Hastanesine kaldırılan Akçan'ın sağlık durumunun
iyi olduğu belirtildi.
Bu arada
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] İbrahim Cenk'in Kahramanmaraş'ta kimya öğretmeni olarak görev yaptığı
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] sömestr tatilini geçirmek için Adana'ya geldiği öğrenildi.
Cenk
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] olay sırasında Çukurova Üniversitesi kapalı havuzuna yüzmeye gittiğini belirterek
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] “Ben vatandaşlık görevimi yerine getirdim. Kim olsa
aynı şeyi yapardı. Havuzda yüzmek nasip olmadı ama bir can kurtardım çok mutluyum” dedi.