ALT TABAN İÇİN
1 paket pötibör (ufalanmış),
3 dilim kadar kakaolu
kek (isteğe bağlı),
125 gr tereyağı (eritilmiş),
3 çorba kaşığı
kakao,
3 çay bardağı süt
MUHALLEBİ İÇİN
1 litre süt,
3 çorba
kaşığı mısır nişastası,
3 çorba kaşığı pirinç unu,
1 yumurta
sarısı,
100 gr tereyağı
ÜST KAPLAMA İÇİN
1 poşet çilekli
kremşanti,
2,5 çay bardağı süt,
2,5 çay bardağı yoğurt
Un
haline gelen bisküvi ve kekler, yağ, kakao, süt ile iyice yoğrulur.
Kelepçeli kalıbın altına düzgünce yerleştirilir. Muhallebi pişirilir. Bu
karışımın üstüne dökülür. Dolapta bekletilir. Kremşanti önce süt ile
çırpılır, sonra yoğurt eklenir ve az daha çırpılır. Buzdolabında
bekleyen muhallebinin üzerine dökülür.