hukuk.forum.st
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

hukuk,hukuki,adliye,dava,müvekkil,hukuk haberleri,avukat,savcı,hakim,forum
 
AramaLatest imagesAnasayfaKayıt OlGiriş yap

 

 Sebzeli Kızarmış Ördek Göğsü

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
Jensen
Hukuk Forum
Jensen


Giriş Tarihi : 30/03/09
Yer : İstanbul
Yaş : 34
Mesajlar : 14824
Rep Puanı : 14472
Rep Gücü : 6503
Sebzeli Kızarmış Ördek Göğsü 2duy3hj

Sebzeli Kızarmış Ördek Göğsü Empty
MesajKonu: Sebzeli Kızarmış Ördek Göğsü   Sebzeli Kızarmış Ördek Göğsü EmptyCuma Şub. 19, 2010 1:03 pm

Malzemeler

4 kişilik
2 büyükçe ördek göğüsü (fileto)[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
1 küçük sap pırasa[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
1 parça kereviz (250 q)[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
1 küçük havuç[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
1 yemek kaşığı tereyağı[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
tuz[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
karabiber[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
2 yemek kaşığı sıvı yağ[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
500 g kırmızı soğan[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
2 orta boy ekşi elma[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
2 yemek kaşığı tereyağı[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
1 yemek kaşığı esmer şeker[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
2 yemek kaşığı sirke[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
birkaç adaçayı yaprağı


Tarifi

Etleri yıkayarak kurulayın. Uzun kenarlarında bıçak ile cep açın. Pırasayı[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] kerevizi ve havucu ayıklayarak minik küpler halinde doğrayın. Sebzeleri kızdırılmış tereyağında kızartın[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] tuzlayıp biberleyin.

Sebzeleri ceplerin içine doldurun[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] etleri pamuk ipliği ile bağlayın. Sıvı yağı bir tavada kızdırın[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
etleri altlı üstlü olarak yaklaşık 10 dakika kızartın. Etleri ısıya
dayanıklı bir kaba koyun ve 200 derecede ısıtılmış fırında yaklaşık 20
dakika kızartın. Soğanları soyun[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] elmaları yıkayarak kurulayın.

Soğanları ve elmaları dilimleyin. Bir tavada tereyağını kızdırın[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] soğanları öldürün[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] esmer şeker katarak karamel yapın[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] sirke ilave edin. Elma dilimlerini katın. Tuzunu[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] biberini ayarlayın[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] yıkanmış adaçayı yapraklarını serpiştirin.


Etleri bir tabağa alın[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] ipliği çıkarın. Etleri dilimleyin. Soğanlı[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] elmalı sebze ve patates püresi ile servis yapın.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
 
Sebzeli Kızarmış Ördek Göğsü
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Ekşi Elmalı Ördek Göğsü
» Sebzeli Kuzu İncik
» Tavuk Göğsü Tarifi - Tatlı Tarifleri
» Sebzeli Kollektif Salata
» Terbiyeli Kuru Sebzeli Çorba

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
hukuk.forum.st :: Kadınca/Aşk/Romantizm/Şiir :: Yemek Tarifleri-
Buraya geçin: