Giriş Tarihi : 30/03/09 Yer : İstanbul Yaş : 34 Mesajlar : 14824 Rep Puanı : 14472 Rep Gücü : 6503
Konu: Az kaldı güneşe!” Çarş. Şub. 03, 2010 6:23 am
AZ KALDI GÜNEŞE!” Bir ömre sıkıştırıldım! Ne saçma... Bir kalbi düşlemiştim oysa... Vermedin ki kalbini[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] bana sorma!; “yerinde değil mi?” “Gitme !” demedin... Yakıştı mı bilmiyorum ama şimdi gidiyorum...
Ayrılığa susamış aşklar[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] illaki her tufan üstümüzden geçiyordu; “aşk... aşk... aşk...” Bir aşk; çırpındıkça “yar”in ellerine değiyordu[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] ateşten kanatları... İki damla çaldık sadece[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] mucizenin pençesinden... Vebali neden ağır oldu?...
Ötelerde bir yerde ağıtlar dökülüyor sancılı gönüllerden... Ağlıyorlar feryat figan[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] ama kimsesiz... Kin büyütmüş beşiklerde anneler ... “Uyudular !” /.../ “Büyüdüler !” Bir ömürde kala kaldım ben... Çağlayan nef(e)sime feryat ol[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] yeni galibiyetler tanıt günahına... İçimde çağlayan nehir kurudu[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Vazgeçtim inanmaktan... Sonumu hazırlamaktan vazgeç(tim)... Şimdi dilediğince alınabilirsin sözlerimden... Zamandan arta kalan sızıyı kendinde arayabilirsin. Sen ne yazımdın[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] ne de yazdığım... Kafileler bile bakamadı geçerken yüzüne... Kurak bir kalbin ortasında açan[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] şehvetli bir “gül”dün sadece... Ömrümü dağıttın...[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Şimdi her şey ortalıkta ve her şey darmadağınık... Toplamaya çalıştıkça daha çok öyküme bulaştın. Berbat bir hayalin son hecesine sığ(ın)dım. Etrafımı sardı yılan kimlikleri... Nef(e)sim yetmedi[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] bayat bir aşktan soluksuz düş/tüm sa(tırları)na... Arzulamadım sev(il)meyi[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] kabul gör(ül)meyi... Hoyrat tılsımlarında gizledin sen benliğini... Gitmek istedim her bahar[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] gidemedim... Acizdim[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] o kadar aciz ve bir o kadarda sahteydim ki[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] İntiharlarım kabul görmedi. İstanbul’da aradım günahlarımı ve belki de İstanbul’da bıraktım günahlarımı... Her şey sana kalsın giderken; Hayatta... Aşkta... Umutta... Acıda... Hatta sende sana... Ayrıca “üstüm de kalsın”[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Alacağım da yok senden... Geçmesin yüreğimden haram lokma... Her gecenin bir sabahı vardı[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] İşte bu yüzden boylu boyunca açık pencerem[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Korkmuyorum[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] yalnız hissetmiyorum; “az kaldı güneşe”... biliyorum...