Hamurları önceden hazırlıyoruz[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Öncelikle mantı açar gibi hamuru yoğurup açıyoruz[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]İnce açılmış hamurumuzu şeritler halinde kesip o şeritleride küçük küçük kareler halinde kesiyoruz[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Elde ettiğimiz küçük hamur parçalarını bekletip kurutuyoruz[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Kuruyan hamurları her zaman kullanabiliriz[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Kıymayı zeytinyağı ile birlikte kavuruyoruz[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]İyice kavrulması gerekiyor[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Tuzunu ilave ediyoruz[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Hamurlarımızı da suyun içerisinde haşlıyoruz[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Pişen hamurlarımızı süzüp soğuk sudan geçiriyoruz[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Kıymamız ile karışıtırıyoruz[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]1-2 dk daha karışıtırarak pişirdikten sonra servis edebiliriz