Giriş Tarihi : 30/03/09 Yer : İstanbul Yaş : 34 Mesajlar : 14824 Rep Puanı : 14472 Rep Gücü : 6503
Konu: En Çok Hit Alan Levent Yıkılmaz Şiir Köşesi Paz Şub. 07, 2010 11:06 am
Vazgeçtim Benden
Hasretin Veda Havası gibi Esti yine baharlar Vazgeçtim Ben Benden [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Ne Mektup Geldi Elden Ne de Soran oldu seni benden
Gitmek Gerekir derler Ben gitmem Vazgeçmiş gözerin benden Ölümüne yazılsın sevgimiz Başlasın tarihin derinliklerinden
Yanlızlık dem vurmuş '' O '' biçim Gidiyorsun işte bu son gidişin Vazgeçtim benden Soran olursa Seni benden Vazgeçerim benden'de Vazgeçmem senden
Kara Yazı
Son Kurşunu Sapladın yine bağrıma Ne bir cevap [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] ne bir ses [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] yok haberin gelmez Kara Yazı Yazılmış Kalbime Kanıyor Durdurulamıyor ağrısı [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] yakıyor
Dönmez olmuş dünya'm ne sabahlar var [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] ne geceler Hasret kokan heceler [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] seni düşündürdüler Çaresizliğimde saklı haykırışlarım Gel desem duymazsın Adımı anmazsın
Kara yazıdır sende anlarsın Olanlar olurda beni duymazsın Hani bakışların hakimdi gözlerime Ne de hızlı geçti sensiz ömür [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] gece
Kara yazı yazılmış kalbime Kanatır içten içe Gel desem duymassın Kara yazdır sende anlarsın
Sevda Çiçeği
Ben Hasret çölleri'nin Yaralı Sevdalısı Sen Yaralı sevdalı'nın Tek çiçeği Yaralı gözlerimin kapladığı bedenim Ağlarcasına [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] dökülüyor Uçsuz çöllere
Sen Hasret Çiçeği Ben Hasret Sevdalısı
Haykırır bedenim esaret kalmış geceye Meze olur yaşadıklarımız da duymazsın işte Saat sabahın ertesi oluver di yine Hakim gözler'deki hedef kayıtsız aşk işte
Bilirim bu sevdanın sonu aşk rivayeti Ben hasret sevdalısı Sen hasret çiçeği
Elbet Buluşacak bu ikili Bende'ki sevda [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Sendeki Hasret gelişi Olacak adı Sevda Çiçeği
Aşk Limanın'da İnecek Var
Bilirim '' O '' aşk denilen kör gözü Sonu yoktur 'da hani [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] vardır bir başlangıcı Sevemedim bir türlü aşk limanını Bilmezdim O hava'nın soğuk acısını İnecek var aşklar limanın'da kaptan Kör misali gözlerimi esaret etdim aşk şarabına Engin denizlere Yalan sevdalara ve Yalan yolculuklara Şimdi [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Sözcükler pareleşti dudağımda kurudular gül misali Yıllandı eski plaklar gibi sözlerim Yıprandı umutların ve umutlarım Bulsam'da seni yanaşmam aşk limanına Yanaşsam'da inmem o durak'da Beklerim seni Yanlızlıklar limanına
NEMLİ GECELERDEYİM
Yalnızlığın dem vurduğu nemli gecelerdeyim Hasretin'de vurgunluk kokan bir yaralının izleri mevcut bedenimde Ben hasret sevdalısı yaralı bir yolun yolcusuyum
Gözlerim bıkmış gecenin renklerin'den Bir gecedir hasretimi kitleyen Ah.. yine çöktü gece haram bana uykuların sancısı Haram bana şafak günleri
Esir verdiğim ruhumun bir iç çalış şarkısı Tıpkı eski plaklar gibi yıllanmış hasat aşk'ı Ah.. yine çöktü gece Ben güze sancılı Gece gözlerime
CANGÖZLÜM
Ruhun gül bahçesin'de izlenen taverna duruşun'da saklı Ağlayan bir çocuğun Ağıt yakan bir çınarın Aşk için ölen karşılıksız sevdaların Kan olmuş örtüsü terör kurbanının Göç edipte sınır edilen akranların Dönecektir diyipte yıllara meze olmuş isyanların Sancıları korkuları saklı sende cangözlüm canan'ım Yanlızlık limanına bağlanmış Kayıp bir yolcu gemisinin paslı sesleri gibi duruşların Bilirimki isyanın rabbe değil kendinedir isyankarım Bir resital misali hayata bakışların İçine döktüğün haykırışların engin akarsu oluşların hayata'dır ağıtların bilirim cangözlüm canan'ım tezdir bitecek isyanların.
SAKLI GÜLÜŞLERİM
Yıldızların derinliğinde saklı gülüşlerim Ağlamak istercesine haykırır gecelerdeyim Gökyüzüne dökülsün isterim [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] gözyaşlarım nefessiz hayata İsyanım var bu ağlayışlarıma Avuntusuz avunan kalbimin yarasına Sapla hançeri çaresiz ağlayışlarıma Bakışmasan'da gözlerime bakışlarınla Dökülsün isterim gözyaşlarım yıldızlara ...
KAR KAPLAMIŞ BEDENİMİ
Kar kaplamış bedenimi Az biraz var örtmesine Üstümü Bu canım beyazın Onlarda acıyor elleri kurumuş gül yaprağında tutulu Gözleri gökyüzüne hakim Gözyaşları kurumuş duruşlarıma
Hava soğudu yine bir anda Serpiliyor kar gövdeme dur diyemiyorum titrek gelişlere Ne bir çocuk sesi Ne bir haber var ellerden
Saat gecenin yarısı oluverdi işte Bir gün sorarlarsa kim dir bu diye ? Dersin beyaz örtünün son çiçeği Saat ilerliyor içten içten Anlatamamışım derdimi çoktandır vefasıza
Gün aydındır yakındır gecenin gündüze teslimi Söndü şehrin gece lambaları Okundu son sabah ezanı Rüzgarın sesi hakim koca şehre Kapanıyor gözlerim Aklımda kalan tek virane sözlerin Gelmesende gitdiğim yerde beklerim Ecel uğramassa yanına Uyanır Bu rüyadan ben gelirim .....
ESİR ŞEHRİN ÇOCUKLARI
Esir şehrin çocukları hakim yine bu boş şehre Ellerde balon misali gözlerde gülüş Şehrin vicdanlı çocukları onlar Bir baksan dalarsın umutlara Her biri esir olmuş şehre her biri hakim karış karış caddelere Dost olursun hepsiyle yeterki göz göze gelme Gözlerde hakim sururi gülüşler bitmez hayaller
Esir olsalar'da tutkulular en kral umutlara sevdalara Yaralıdır hepsi geçmişten yana Ey esir şehrin can hükümdarları Bilmezler hani öyle şekerlemeleri tatlı yiyecekleri Her biri aynı mücevher rivayesi
İçleri heycan Gözleri umut dolu namıdeğer Esir şehrin can çocukları
Kar Var Ankara'da
Bu gece esir yine şehrin tüm sokakları beyaz örtüye Ağaçların yapraklarından sarkıveriyor buz kristalleri Yerde serpilmiş karlar dans edercesine gökyüzüne çevirmiş örtüsünü İşte Ankara'da kar var yine
Güneş kar bulutlarının ardın'dan bakıp çekiyor yüzünü bu şehirden Yerini Gecenin sisine karanlığına bırakıyor
Uğultulu bir ses [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] rüzgarın diliyle konuşurcasına haykırıyor sonsuzluğa Ay ışığı önünde [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] set misali gerilen kar bulutlarını parlatıyor adeta Yapraksız ağaçlar üşürcesine titretiyor gövdesini
Yağdı yine delicesine [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] İşte
Çocukların bayramıdır sanki ellerde poşet [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] gözlerde gülüşler [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Yıldızlar şehri gbi akıyor süzülerek Başkent'in üstüne
Gökyüzüne her bakışım'da bendeki mutluluğun ortasında bulurum kendimi
Bilirim'ki her bakışımda beyaz bulutlara özlemi kokar o beyaz örtünün
Ve yine her bakışımda bilirimki Kar Var Ankara'da
Şehr-i Hüzün
Sensizlik hüznü dolmuş şehrimin tüm sokakları
Pencereden Bakan titrek bir kız çocuğunun
Ufuklarda aradığı umutlar gibi oluvermiş düşler
Gece yağan yağmur gibi Kışın afilleyen kar gibi Bir türkü olmuş sanki sevdam
Ya Sevmeli bendeki Seni Yada öldürmeli sendeki beni
Gecenin neminden karları saklayan buğulu cam gibi sevdam
Ve yine gerisindeki ben gibi
MIırıldanmalı dudaklarım bu kelimeleri
Ya sevmeli bendeki seni Yada öldürmeli sendeki beni
Bendeki Sen
Bir sonbaharda buldum seni Karlar yağmıştı o mevsim başıma Sende saklı olan bende aradım seni Geceler kadar zehirdi gözlerin Soğuk ve titrekti kenar lambaları Yaş'dı gözleri kaldırımların Islaktı ufuğun eski asfaltları
Keşke tanımasaydım seni Özgürlükler şehri gibiydi gözlerdeki sen Pişmanlıklara alınan son biletdi sanki seni sevmek[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Yanlızlığa dem vurmuş hasret kokan bir buğu gibi oldum arkandan Keşke tanımasaydım bendeki seni
Son gidişin rüyalara fiske vuran eğik bir çocuğun bakışı gibi Bıçak yarası kadar acı hançer misali kadar zehirdi Güneşin doğudan doğuşu batıdan terk edişi Deniz kokan martıların tekne uçlarına serpilişi gibi Mehtab'a doğan ay gibi Islak yağmurun yere düşüşü gibi İçimdeki bende buldum seni Keşke tanımasaydım seni [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] tanımasaydık birbirimizi
Ayrılık
Yolların buğusundaki sislenmiş bakışlar gibidir Ayrılık [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Hasret'dir vazgeçilmez bir engin Akarsuyun vazgeçilmez iki sınırı gibidir . Hani bazen gitmek gerekir derler tıpkı o misaldir Acı ama gerçektir Dudağında son sigarasının izi kalmış kimsesizler insanının hayallere dalışıdır Yetim bir Çocuğun beşiğinde ağlayışı gibidir . Ayrılırken sevgilisine son cümleleri haykıran sevgililer gibi'dir Acı ama gerçek'tir Hatıralar anılar açılan sayfalardır
Dinlediğim aşk şarkıları geldi aklıma yine Çaldı içimi acıtan parçalar Ey ayrılık sen nesinki acıtıyorsun yakıyorsun bu kalbimi Sen nesinki yıkarsın bu harab olmuş yüreğimi Söylesene canımdan can aldığın canım ayrılık
Sende Tarih Oluverdin Ya
Çaresizliğimin içindeki benliğimde tutulmuştum gözlerindeki yalan bakışlara
Soğuk suların boğması gibi insanı
Evet seni buldum [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] sendin o
Sendin beni kendine bağlayan
Sendin gözlerimi benden çalan
Ve sendin yüreğimi esir alıp kapıları kitleyen
Unutamazmı sanmıştın bendeki varolan seni
Tıpkı gecenin yerini sabaha bıraktığı gibi
İşte gözlerimden uzak gözlerin
Ay ışığının denize düşürdüğü mehtap misali yaşadıklarımız
Birbirimizin sonunu getiren iki hazin gibiydik
Sormadım yıllar geçsede içimdeki seni kalbime .[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Sormadım yıllar geçsede gözlerimden arta kalan bakışlarını yüreğime