Jensen
Giriş Tarihi : 30/03/09 Yer : İstanbul Yaş : 34 Mesajlar : 14824 Rep Puanı : 14472 Rep Gücü : 6503
| Konu: Göz Yaşartan Bir Şiir "Gerçekte Yaşanmış Bir Şiir'' Çarş. Mayıs 12, 2010 12:49 pm | |
| Şimdi daha iyi anlıyorum İlk zamanlar kabul etmiyordum Olamaz diyordum Ama daha sonrasında Günler geçtikçe Anlamaya başladım Herşey bir yalandı Ben sadece bir piyondum Benim ellerimi tutuşunda Onun ellerini tutuyordun Benim gözlerime baKamayışında Gülmekten korkuyordun belkide Nasılda güzel oynadın Olsun kartanem Bir yaralı kalp bırak arkanda Yık geç bu hayatı Hani sen sadıktın Hani sen onlardan hiç değildin Hani bırakıp gitmezdin Güç ver bana allahım Her akşam yastığa başını koyuşunda Sen nasılda güzel uyuyorsun Bu yaralı kalbim Her akşam duman altında hayallere dalıyor Bu sessizliğim Bu isyankar ruhum Artık kabul ediyor Böyle mutlu olsun birtanem Umarım birbirinizi bulursunuz Mutlu olursunuz Benim veremediğim mutluluğu o verir sana Ki başka piyonlarda acı çekmesin Kalbimi gömdüm artık Birdahada hiç bir zaman Kimseye açılmamak üzere
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|