Jensen
Giriş Tarihi : 30/03/09 Yer : İstanbul Yaş : 34 Mesajlar : 14824 Rep Puanı : 14472 Rep Gücü : 6503
| Konu: Uyanın Artık Bakın bi Filmde Türkler için neler söyleniyor ! Cuma Şub. 05, 2010 11:08 am | |
| BU UYDURMA DEĞİLDİR
Çok fazla bilinmeyen tutmayan bir fiLm FRansız filmi filmin ismini gerçekten hatırlamıorum ama çok fazla izlenmeyen bir film Filmde bir oyun şirketi açmayı düşünüyorlar ve hangi dilleri destekleyeceklerini düşünüyorlar ve ordan biri ''ŞU Aptal Türkler için Bi Oyun Kuralım onlar K.Ç Üsttü oturup oyun oynamaktan baska bişi bilmezler hahahah '' diip kahkaha attılar... o anda inanın nerdeyse göz yaşlarım akacaktı batı devletleri bizim için böyle düşünüyor galiba dedim içimden [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] çok üzüldüm 4-5 gün unutamadım
bırakın artık bu oyunları bi online oyun çıksa atlıyorsunuz hemen kinght online'nin %70 Türk warrock oyunun %70 türk bizde artık bişiler icat edelimde milletin gözüne girelim herkes artık uçak yapsın türkiye daha da güçlensin askeriye diyorlar ya bırakın uçak yapmayı biz daha araba bile yapamıyoruz bu kadar beleşçi olmayın...
filmin ismini hatırlamıorum gerçekten ama pek fazla bilinmeyen bir film...
Atatürk bile ''Batılılaşın'' Demiştir ama bu sözünü Teknoloji bakımından söylemiştir. bilim bakımından söylemiştir Kültür bakımından değiL ama bizimkiler bilimden çok Kültür bakımından özeniyorlar batı'ya Hadi oyunlar sizin vazgeçilmeziniz ? BaRi TÜRK Oyunları oynayın Türkiyeyi zengin edin daha iyi..
Hepsinden Önce dilimiz yok oluyor bir devletin yok oluşu dilinden başLar sanal alemde türkçe kelime kalmamış ''g''ler ''q'' ''ı''lar i
Atatürkten Sonra atatürk gibi bi başbakan veya cumhur başkanı gelmedi ki zannediyorum ki gelemezde çünkü mustafa kemal atatürkü çok lider örnek aldı...Onun gibi bi başkanımız olsaydı Şimdi türkiyeye çok yenilik gelirdi onun kafası sayesinde Uçak ta yapardık araba da yapardık her türlü şeyi yapardık.
Öncellikle bişi yapmak için gizli yapmak lazım DIŞ Güçler bırakmıorlar çünkü başlarsak başaracağımızı biliyorlar ATLASJET Uçağında 6 türk bilim adamı vardı uçağı düşürdüLer. Aslında isyan çıkartmak gerekir ama neyse daha çok şey sölerdim ama siyasette girmek istemiyorum... | |
|