hukuk.forum.st
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

hukuk,hukuki,adliye,dava,müvekkil,hukuk haberleri,avukat,savcı,hakim,forum

AramaLatest imagesAnasayfaKayıt OlGiriş yap

Daum'un işi zorlaştı

YazarMesaj
Jensen
Hukuk Forum
Jensen

Giriş Tarihi : 30/03/09
Yer : İstanbul
Rep Puanı : 14472
Rep Gücü : 6503
Daum'un işi zorlaştı 2duy3hj

Daum'un işi zorlaştı Empty
MesajKonu: Daum'un işi zorlaştı   Daum'un işi zorlaştı EmptyÇarş. Şub. 03, 2010 9:46 pm

[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Banko oynayan 5 futbolcusundan yoksun gittiği Sivas deplasmamından 5 gollü galibiyetle dönen Fenerbahçe’de[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] yedeklerin ortaya koyduğu performans konuşuluyor. Camianın önde gelen isimleri[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Daum’un zorda kalmadıkça 11’e almadığı Semih[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Uğur[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Selçuk ve Deniz’le ilgili olarak çok olumlu sözler sarfetti. İşte görüşler;

Ali Şen (Eski başkan): “Takımın içinden yıldız futbolcu çıkartan hoca[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] bana göre iyi hocadır. Yıllardır bunu söylüyorum. Hazır oyuncu ile oynamak[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] en kolay iş. Sivasspor[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] zayıf bir takım olsa da[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Uğur[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Deniz[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Semih ve Selçuk’un performansını kimse küçümseyemez. Fenerbahçe’yi ilk kez seyreden biri olsaydım. ‘Uğur’u kim aldıysa[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] bravo’ derdim. Ama bu oyuncular genelde yedek kulübesinde oturuyor. Daum[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] kadro kurarken bundan böyle daha dikkatli olmalı.”

Selim Soydan (Eski yönetici):
“5 banko ismin yokluğundaki kadroyu çok beğendim. Semih[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Uğur[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Selçuk ve Deniz kalitelerini ortaya koydular. Bana göre Daum’un işi artık daha da zorlaştı. Sivasspor[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] kötü bir dönemde olabilir. Ancak bu[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Fenerbahçe’nin sergilediği futbolu hafife almaya mazeret gösterilemez. Semih’in attığı ikinci gol[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] tam bir ders niteliğindeydi. Uğur[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] sol tarafta fırtına gibi esti. İki de gol attı.”

Oğuz Çetin (Eski futbolcu): “Fenerbahçe’nin kadrosunda bulunan oyuncular[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Türkiye Ligi’nin kaliteli ve tecrübeli isimleridir. Bu oyuncuların motivasyonlarını bozmamak[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] onları gözardı etmemek gerekir. Deniz[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Uğur[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Selçuk ve Semih’i takdir etmek lazım. Uzun süre kenarda bekledikten sonra[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] üst düzey performans sergilediler. Bu futbolcuları her zaman moralli tutmak[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] çok önemli. İhtiyaç duyulduğunda[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] neler yapabileceklerini herkese gösterdiler.”

Daum'un işi zorlaştı
1 sayfadaki 1 sayfası