Giriş Tarihi : 30/03/09 Yer : İstanbul Yaş : 34 Mesajlar : 14824 Rep Puanı : 14472 Rep Gücü : 6503
Konu: Öldükten Sonra Öteki Taraf Tepkileri.. Çarş. Şub. 03, 2010 12:12 pm
*biraz daha ışık. aha ışıklar geldi. amaninnn biraz daha huri.
*neyse günahı öderiz abi...
*-bidakka ya ben öldüysem senin ne isin var lan burda tolga -salak ayni arabadaydik -ha ondan bende diy....
*-şişşş kirmizi donlu arkadaşim bakar misin bir saniye.. kazaa burdan 3 mbit vurduruyormuş dogru mu? hayir altyapiyi kuralim şimdiden[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] gelecek arkadaşlara rahatlik saglariz.. - turksun dimi[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] şu taraftan..
*.... abduhu ve resuluhu... tuh ya be kelime-i sahadeti bile getiremedik
*çok sicak bi klima falan yok mu burda
*abi iki dakka birine bakip gelcem aşşagidan..kimligimi birakimm abi .. boynuzunu mizragini yiyim.. he de guzel abim benim. kirmizilarda pek yakişmiş..
*-geç bakiim köprüden -sen benim kim olduğumu biliyo musun?
*- demistim silahla oyun olmaz diye.
*-sonunda !!! bunun için mi bu kadar kastım bea!!! üzerimde bi hafilik rahatlama hissediom!
*-sevgilim sonunda bütün dertlerimizden[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] bizi anlamayan o eski kafalılardan kurtulduk. sevgilim tülin....?? -tülin son anda atlamaktan vazgeçti[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]canım (zebani)
*-mahmut abi... nassı? oldu mu??? patladı mı bomba?
*kadın: "nası görünüyorum kim bilir[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] beni beğenecekler mi acaba ?"
*- ee en yakın bufe nerde acep? gelirken sigarayı unutmusuz asaada
*-ee huriler[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] şaraplar nerde? biz onun için geldiydik...
*ölüm ölüm nedir ki gülüm[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] senin icin yasamayı göze almısım... ulan burası neresi ? kızı etkilicez diye[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] som agzımızın kurbanı olduk böühüh. ajda: merhaba ben ajda pekkan[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] ay cok heyecanliyim[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] paradise'a mi gonderilecegim simdi!? tanri: bu da kim?
*ulan icmicektim o son kadeh sarabi.. amma carpti ha..
*zebani:maalesef sizi cehenneme göndermek zorundayız hanfendi. polyanna:ay ne güzel zaten kırmızı bana hep çok yakışmıştır lay lay lom.
*- ben o yılanı hipnotize ederdim ama o fare karıştırdı aklını biliyorum ben ..
*-bilseyim eğer...bilseydim...herşeyimi verirdim..hiçbir şeye sahip olmazdım
*- aha kanatlarım var.. yaşasın.. artık melek mi oldum ? - hayır dünyadaki mallıklarından ötürü kaz yaptık seni..
*.- internete girmem lazim. maillerime bakicam. - bak su kirmizili amcayi izle o sana yolu gosterecek. - pekiy...
*- dedim ben mavi tel diye! dinleyen yok ...na koyim.