hukuk.forum.st
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

hukuk,hukuki,adliye,dava,müvekkil,hukuk haberleri,avukat,savcı,hakim,forum

AramaLatest imagesAnasayfaKayıt OlGiriş yap

G.Saraya Başkan Olmak İstiyorum

YazarMesaj
Jensen
Hukuk Forum
Jensen

Giriş Tarihi : 30/03/09
Yer : İstanbul
Rep Puanı : 14472
Rep Gücü : 6503
G.Saraya Başkan Olmak İstiyorum 2duy3hj

G.Saraya Başkan Olmak İstiyorum Empty
MesajKonu: G.Saraya Başkan Olmak İstiyorum   G.Saraya Başkan Olmak İstiyorum EmptyÇarş. Şub. 03, 2010 6:18 am

Galatasaraylı futbolcu Arda Turan[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] 50 yaşında Galatasaray Kulübü'ne başkan olmak istediğini söyledi.
Arda[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Galatasaray'ın aylık yayın yapan dergisinin şubat sayısında yer alan röportajında[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] 30'lu yaşların ilk yarısı biterken futbolu bırakacağını dile getirerek[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
"Ama Türkiye'de kalırsam daha erken de bırakabilirim. Futboldan sonra
idareci olmak isterim. Son söyleyeceğimi ilk söyleyeyim. Hatta 50
yaşında Galatasaray'a başkan olmak istiyorum. Olmayacak bir şey değil"
dedi.
"Sence 10 yıl sonra nerede olacaksın?" sorusunu ise Arda[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] "10 yıl sonra nerede olacağımı bilemem[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] ama bu kalpte her zaman Galatasaray olacak" diye yanıtladı.
"DÜDÜĞÜN ÇALMASI HEYECANI YATIŞTIRAN UYUŞTURUCU İĞNE GİBİDİR"
Maçlardan önce çok heyecanlandığını anlatan Arda[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] "Kaç maça çıktım bugüne kadar[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] sayısını bilemem[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
ama başlama düdüğü çalana kadar heyecanım vardır. Maçlar başlamadan
heyecandan ölürüm. Düdüğün çalması ise o heyecanı yatıştıran uyuşturucu
iğne gibidir. İdmandaki maçta da öyledir[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] heyecanımı her zaman içimde tutarım" dedi.
Arda[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] kaptan olduktan sonra takımdaki sorumluluğunun arttığını da ifade ederek[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] şunları kaydetti:
"Zaten kendini bırakan bir insan değildim. Pukhet'e tatile gittim.
Döndüğümün ertesi günü antrenmana başladım. Sadece takımın kaptanı
değilim. Florya'ya hemen gitmek istedim. Garsonlar ne durumda[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] ne olmuş[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] malzemeci ne yapıyor[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] onlarla ilgilenmek zorunda hissediyorum kendimi."
"METİN OKTAY BİR TANE[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] BİR DAHA DA GELMEZ"
Ekşi sözlükte hakkında yazılanlara baktığını belirten Arda[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] şöyle dedi:
"Bazen 'Dur ben şunu bir eleştireyim' diye yazmadıkları saçmalık kalmıyor. Herkes klavyenin istediği tuşuna vurmakta özgür[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] fakat insan tarafsızlıktan kopmamalı. Bazen daha çok zeka arıyorum insanlarda. Mesela bir yazı vardı hakkımda[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] 'Liverpool'a gitse[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] tesiste Arsenal marşı çalınsa ne düşünürdü' demişler. Ya ne düşüneceğim[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] ben Liverpool'da profesyonel futbolcu olurdum. Ben şu anda buranın öz çocuğuyum. Yani bu mahalledenim. Hepimizde vardır[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
mahalleye bir yabancı gelince bir süzeriz. Birbirimizi kandırmayalım.
Galatasaray konusunda profesyonel değilim. Bunu her zaman söyledim.
Tamam[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] para da kazanıyorum. N;apayım[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] para veriyorlar[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] almayayım mı? (Gülerek). Bana[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] 'Taraftara oynuyor' diyorlar. Benim[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] taraftarı arkama almaya ihtiyacım yok ki[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] neden böyle bir şey yapayım? Yaşlı teyzeler[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] küçük çocuklar hepsi beni seviyor[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] çünkü ön yargılı değiller. Daha net bakıyorlar. Geçen günlerde bir amca bana 'Metin Oktay[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] ona vuranların kafasını okşardı. Sen 22 yaşındasın[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] yavaş yavaş olacak' dedi. Kesinlikle doğru söylüyor[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] ama o Metin Oktay'dı. Metin Oktay bir tane[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] bir daha da gelmez."
"BENİ ÇEKEMEYENLERİ ÇOK İYİ ANLIYORUM"
"Beni çekemeyenleri çok iyi anlıyorum" diyen genç yıldız[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] "Adam[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] 'Milli takıma ne verdi[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] daha ne yaptı' diyor. Görmek isteyen görür. Cevap almak isteyen herkese cevap verebilirim[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] ama istersem. Sonuçta o kişiyi meşhur etmek de var. Yaptığım hareketlerin[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] söylediğim sözlerin hepsinin arkasındayım. Geri adım atarsam[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] onlar ileriye bir adım atar" ifadelerini kullandı.
Camiye gidip ibadet ettiğini belirten Arda[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] şöyle devam etti:
"Bunu yapmak[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] bunu söylemek bana zor gelmez. Ben gece de dışarı çıkıyorum[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
bir yerlerde arkadaşlarımla oturmayı seviyorum. Tabii ki yaptığım işi
etkilemeyecek şekilde. Kesinlikle içki ve sigara kullanmıyorum.
İngilizce öğreniyorum. Beni sıradanlıkla eleştiren insanlardan belki
daha az[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] belki daha çok İngilizce konuşuyorum. Tek başıma yurt dışına tatile gittim[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] hiçbir sorun yaşamadım[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] çünkü öğreniyorum[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] öğrendiğimi de ortaya koymaktan çekinmiyorum. Benden çok daha iyi İngilizce bilen arkadaşlarımla da yurt dışına gittim[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] ama ben daha çok diyalog yaşadım. 13'lü yaşlardan beri kamplarda yaşıyorum. Herkes bir mücadelenin içinde[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] ben de bu mücadelenin içindeyim. Şu da bilinmeli[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] ben 22 yaşında bir çocuğum. Hayatta herkes bir mücadelenin içine giriyor[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
ama çoğunluk bunu liseden sonra yapıyor. Ben çok küçük yaşlardan beri
veriyorum bu mücadeleyi ve bir sürü sorumluluk altındayım."
"Ben de 22 yaşında olsam[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] dışardan Arda'yı izleyen bir taraftar olsam[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] ben de kıskanırdım" diyen Arda[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] "Güzel arabalara biniyorum[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
hayatın tadını çıkarmayı biliyorum. Güzel bir kız arkadaşım var.
İnsanlar bir şeyler dedikçe cevap da verebiliyorum. İşimi iyi
yapıyorum. Bu adamı ben kıskanırdım" diye görüş belirtti.
"GÜNLÜK TUTUYORUM"
Arda[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] yalnızken kitap okuduğunu ve bunun kafasını çok iyi dağıttığını kaydederek[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
"Bu aralar okumanın yanına yazmayı da ekledim. Günlük tutuyorum.
Haliyle dışarıya yansıtamadığım çok şey var. Özellikle maçlardan önce
ve sonra bir şeyler karalıyorum" dedi.
Hayattan çok fazla korkan bir adam olmadığını belirten Arda[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] şöyle devam etti:
"Ama her insan gibi çekincelerim var. Kafama takılanları[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] çekincelerimi kağıda aktarıyorum. Kendim yazmak istedim. Bir tavsiye üzerine değil. Hayat öyle bir yere geliyor ki[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] anlatmak istediğim çok şey oluyor. Anlatıyorsun[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] ama belki tam anlatamıyorum[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] belki de tam anlaşılamıyorum. Aslında üzerimde bir baskı hissetmiyorum[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] ama bir gerilim de var hayatımızda. Bu açıdan yazmak[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] rahatlamak için bir yol."
Arda Turan[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] her şeye açık biri olduğunu ifade ederken[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] şunları kaydetti:
"Mesela sezon başı çok çalışırım. Bilgi teknolojileri artık her yerde. Futbolun içinde de var. Ben de takip ederim[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
ama sezon içinde eski futbolcu kafasında davranırım. Hayat bana her
şeyi gösteriyor. Konum olarak en yüksek noktaya çıktım. Galatasaray
kaptanı oldum. Türkiye'de futbol adına en yüksek yerdeyim. Genç yaştayım[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] ama çok şey gördüm. Altyapıdan çıkan genç oyuncu[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] yedek bekleyen oyuncu[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] maçı kurtaran oyuncu... bunların hepsini yaşadım."
Galatasaray taraftarının kendisinden desteğini çekmesi halinde çok üzüleceğini vurgulayan Arda[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] "Onlar benden desteklerini çekerlerse çok üzülürüm. Bazen iki maç kötü oynadım[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] ki bu olacak[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] o zaman tribünlerde homurdanmalar oluyor. Bu beni çok üzüyor. 33 yaşına gelince bu artar mı[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
işte bunu bilmiyorum. Bence biz bu takım için her şeyimizi veriyoruz. O
yüzden taraftar bunun farkında olmalı. Takım kaybedince bizden daha
fazla üzülen olmaz. Futbol çok kolay iş değil. Her gün attığın her pas
adama gitmez" dedi.
Bir şeyler almak için Milano'ya gidebileceğini dile getiren Arda[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] "Neden gitmeyeyim ki. İmkan var[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] bunu herkes yapıyor[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] ben de yapıyorum. Hiç ölmeyecekmiş gibi dünya için[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] yarın ölecekmiş gibi ahiret için çalışmak lazım" diye konuştu.
"ARABA TUTKUSU YOK"
Arda[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] araba tutkusunun hiç olmadığını ve kullanmayı da sevmediğini kaydederek[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] bir minibüsü ve şoförü olduğunu[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] minibüsüyle gezmeyi sevdiğini söyledi.
Tatilde bir Norveçli turist ile yaşadığı anıyı da anlatan Arda[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Galatasaraylı Arda olduğu söylediği halde karşısındakini inandıramadığını[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] ancak birkaç futbol hareketi yaptığında Norveçli turisti buna inandırabildiğini ifade etti.

G.Saraya Başkan Olmak İstiyorum
1 sayfadaki 1 sayfası