hukuk.forum.st
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

hukuk,hukuki,adliye,dava,müvekkil,hukuk haberleri,avukat,savcı,hakim,forum

AramaLatest imagesAnasayfaKayıt OlGiriş yap

Uzaylılar İnsan Kaçırıyor ...!!

YazarMesaj
Jensen
Hukuk Forum
Jensen

Giriş Tarihi : 30/03/09
Yer : İstanbul
Rep Puanı : 14472
Rep Gücü : 6503
Uzaylılar İnsan Kaçırıyor ...!! 2duy3hj

Uzaylılar İnsan Kaçırıyor ...!! Empty
MesajKonu: Uzaylılar İnsan Kaçırıyor ...!!   Uzaylılar İnsan Kaçırıyor ...!! EmptyC.tesi Ocak 30, 2010 10:04 pm

[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Psikiyatr Budd Hopkins şimdiye kadar kaçırıldığını iddia eden 160
kişiyi dinlemiş. Hepsi hikayesini hipnoz altındayken anlatmış. Çoğunda
da benzerlikler var.

İşte o hikayeler!

ORTAK NOKTALAR:

Tüm kaçırılanların anlattıkları ortak bir nokta var; yaratıklar ortalama 1.20 m. boyunda[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
iri gözlü ve gri tenli. Hepsi de yaratıkların onları almak gökyüzünden
geldiklerini söylüyor. Bu garip ziyaretçiler insanları hipnotize ederek
evlerinden ya da arabalarından alıyorlar. Ve daha da garibi[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] bu olayları yasadığını söyleyenlerin çok azı yasadıklarının gerçekliğine inanıyor.

STEVEN KİLBURN OLAYI:

Tenis ögretmeni Steven Kilburn’ün hipnoz sırasında anlattıklarına göre;
Kilburn o gece arabayla eve giderken uykusu gelmiş ve arabası aniden
yoldan çıkmıştı[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] sanki dev bir mıknatıs onu sağa çekmişti. Göğe baktığında iki garip ışık gördü. Korkusunu hafifletmek için arabadan indi[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] biraz yürüdükten sonra 4-5 ufak yaratığa rastladı.

STEVEN KİLBURN OLAYI:

Tenis ögretmeni Steven Kilburn’ün hipnoz sırasında anlattıklarına göre;
Kilburn o gece arabayla eve giderken uykusu gelmiş ve arabası aniden
yoldan çıkmıştı[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] sanki dev bir mıknatıs onu sağa çekmişti. Göğe baktığında iki garip ışık gördü. Korkusunu hafifletmek için arabadan indi[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] biraz yürüdükten sonra 4-5 ufak yaratığa rastladı.

OMURGASINA İĞNE BATIRDILAR

İçlerinden birisi liderleri gibi görünüyordu. Yüzleri anlamsızdı ve
kireç gibi beyazdı. İri simsiyah gözleri vardı. Bir tanesi yere eğilmiş[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] kazıyordu. Bu noktada Kilburn[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] etrafının sarıldığını ve yaratıkların ona karsı bazı aletler kullandıklarını anlattı. Bundan sonra bir rampada ilerlemiş[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
beyaz bir odanın içindeki bir masada oturmuştu. Tavandan tuhaf aletler
sarkıyordu. Daha sonra omurgasında bir iğnenin açısını hissetmişti[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
sonra da tüm vücudu incelenmiş ve kendisini bir kurbağa gibi
hissetmişti. Bacaklarını ayırmışlardı. Sonra sağ bacağı üzerinde metal
bir alet gezinmişti. Ayağının derisi incelenmişti. Sonra daha kötü
şeyler olmuştu[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

MELEZ IRK YARATMA ÇABASI

Hopkins'e göre[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
birçok kişiden melez çocuklar yaratılmıştı. Bunlardan biri de Bayan
Katie Davis’ti. Bayan Davis uzaylılar tarafından birkaç kez
kaçırılmıştı. Bir seferinde de melez yaratmak için cenini alınmıştı.
Davis hipnoz seansında şunları anlattı:

"Orada[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] her yerin beyaz olduğu bir yerdeydim sanki beni geldiğim yere dönmeye hazırlıyorlardı. Benimle isleri bitmişti[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] büyük bir odada bir grup küçük gri insan vardı. Hatırladığıma göre[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] birinin kolları belimdeydi. Çok rahattım[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] ayaktaydım[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] onlarsa çevremdeydi. Birisi omzuma dokundu[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] herkes benden hoşnut gibiydi ve ben nedenini bilmiyordum.... Sonra[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] küçük bir kız odaya girdi[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] iki küçük yaratık ona eslik ediyordu. Kapı eşiğinde durdu...

BİR MELEK GİBİYDİ

Dört yaslarında görünüyordu. Diğerlerine benzemiyordu ama bize de
benzemiyordu. Bir peri veya bir melek gibiydi. Büyük mavi gözleri[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] küçücük bir burnu vardı... Çok güzeldi[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] yüzü solgundu takat dudakları pembeydi ve gözleri masmaviydi[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] saçları beyazdı[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] çok ince ve narindi[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
normalden biraz büyük bir bası vardı. Tıpkı yapma bir bebek gibiydi...
Onu bana getirdiler ve orada durup bana baktı. Ben de ona baktım[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
ona sarılmak istedim ve birden ağlamaya başladım. Anladığım kadarıyla
içlerinden birisi bana gurur duymam gerektiğini söylüyordu." Davis
çocuğunu beraberinde götürmek istemiş ama çocuğun çok alışık olduğu biri[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] belki de babası; onun dünyada yasayamayacağını Davis'in onu besleyemeyeceğini ve onlarla kalması gerektiğini anlatmış

ÜÇ ARKADAŞININ GÖZLERİ ÖNÜNDE KAÇIRILDI

Bir oduncu olan Travis Valton[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] üç arkadaşının gözü önünde[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] ormanda bir uzay aracı tarafından kaçırıldı. En yakin dostu olan Mike Rogers[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
tüm olanların tanığıydı. FBI tarafından yapılan soruşturmada ve yalan
makinesi testlerinde Walton ve Rogers'in yalan söylemedikleri
anlaşıldı. Walton[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
uzaylıların kendi üzerinde acı veren deneyler yaptıklarını ve uzay
aracının içinde daha birçok kaçırılan insanin bulunduğunu anlatıyordu.
Walton[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
kaçırıldıktan bir hafta sonra geri döndü. Anais 1993 yılında İngiliz
UFOLOG John Spencer ve ekibi tarafından yapılan hipnotik deneylerde
uzaylılar tarafından kaçırıldığını ve ¤¤¤¤o biyolojik deneylerde
kullanıldığını anlatıyordu. Oysa güncel yaşamında böyle bir olayı hiç
hatırlamıyordu.

KARI KOCA KAÇIRILDI

Barney bir şirkette memurdu[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Betty ise sosyal bir görevliydi. Kanada'dan geri dönerlerken tipik bir UFO olayı yasadılar. Barney[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] UFO'yu gördükten sonra arabasını yolun soluna aldı. İki saat sonrasında hiçbir şey hatırlamıyorlardı. Ayıldıklarında[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] kendilerini yolun 35 mil aşağısında buldular ve buraya nasıl geldikleri hakkında hiçbir fikirleri yoktu.

SPERMİ ALINDI

Hipnoz sırasında Hill çifti dünya dişi yaratıkların onları arabadan
inmeye zorladıklarını ve bir uzay aracına bindirmek istediklerini
söylediler. Araca bindiklerinde ayrı ayrı testlere tabi tutulmuşlar[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Betty'nin göbeğine iğne sokulmuş[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] deri ve tırnak örnekleri alınmıştı. Barney kendisinden sperm aldıklarını da ekledi.

POLİS SCHİRMER OLAYI:

Tarih 3 Aralık 1967. Yer[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] ABD Nebraska Ashland. Polis memuru Herbert Schirmer rutin gece görevini tamamlamak üzere[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
anayoldan kente doğru gidiyor. Saat 02:30 civarında yolun kenarında
ışıklar görüyor. Sonra evine gidiyor ve yatıyor ama sabahleyin şiddetli
bir ağrı ve boynunun yanında nedenini bilmediği kırmızı bir lekeyle
uyanıyor.

ARABANIN İÇİ YEŞİL IŞIKLA DOLDU

Schirmer[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] yıllar sonra boyun ağrısı nedeniyle bir hipnoz seansına giriyor ve tüm gerçekler orada ortaya çıkıyor:

Schirmer yol kenarında ışıklara bakmak için durduğunda ışıklı cisim ona doğru gelmiş ve otomobilinin yanına inmiş. Schirmer[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
olayı kıpırdamadan izlerken cismin içinden insanımsılar çıkmış ve
yaklaşmışlar. Bir tanesinin gözlerinden fışkıran bir ışık arabaya
vurunca[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] arabanın içi yeşilimsi bir gazla dolmuş. Schirmer[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
silahını çekmeyi düşünmüş ama nedense bunu yapmamış ve aksine yanındaki
pencereyi iyice açmış. Sonra yaratıklardan birisi elini uzatıp[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Schirmer´i boynundan tutmuş ve sonra kendisini arabanın dışında bulmuş.
O anda kafasının içinde "Sen bu yerin gözetleyici misin?" diye soran
bir ses duymuş ama Schirmer cevap verememiş. Ses devam etmiş; "Bir uzay
aracına hiç ateş ettin mi?" demiş[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] o zaman Schirmer[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] "Hayır efendim" demiş. Sonra Schirmer´i bırakmış ve aracına geri dönmüş.

İNSANA BENZİYORLARDI

Schirmer[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] hipnoz altında yaratıkların boyunu 120-130 cm olarak tanımladı[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] başlarının insanlara göre daha uzun ve dar olduğunu söylerken[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] derilerinin gri-beyaz[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] burunlarının çok düz[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
ağızlarının bir yarık gibi olduğunu ve ağzın hiç hareket etmediğini
belirtiyordu. Yaratıkların gözleri oval ama çok büyük değildi[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] gözlerini kırpmıyorlardı. Giysileri gümüş grisiydi ve vücutlarına yapışıktı[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
başlarının sağ tarafında antene benzer bir çıkıntı vardı. Göğüslerinin
sağ tarafında ise kanatlı bir yılana benzer bir amblem görmüştü. Hipnoz
altında yaptığı çizimlerde Schirmer´in çizdiği yaratıkların insana çok
benzediği görülüyordu.

İNSAN IRKINI İZLİYORLAR

Olayın devamı da vardı; sonraki 15 dakika içinde Schirmer[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] telepatik sesler duymuştu. Çevresinde daha küçük bir aracın uçtuğunu sanmıştı[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
yaratıklar uzun zamandan beri insan ırkını izlediklerini ve adına
"Üreme Analiz Programı" dedikleri bir proje ile meşguldüler.
Dediklerine göre[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] rasgele insanlar seçiyorlar ve örnekler alıyorlardı. Güvencede kalmak istiyorlardı[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Schirmer onların bizleri kendi varlıklarına karşı tehlike olarak
gördüklerini söylüyordu. Düşmanca davranmamışlardı ama olanları
hatırlamayacağını ve onu yine ziyaret edeceklerini söylemişlerdi.
Schirmer´e "Unutma Gözetleyici[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
yine geleceğiz ve birgün evreni göreceksin." demişlerdi. Herbert
Schirmer aracına döndükten sonra uzay cismi uçup gitti. Boynundaki leke[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] yaratığın ona dokunduğu yerdi.

TOMS IRMAĞI’NDAKİ UFO:

İki arkadaş 19 Şubat 1998´de[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] New Jersey[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Toms Irmağı´nda UFO gördüklerini söylediler ve 6 saatlerini hiç
hatırlamıyorlardı. Zaman kaybına uğradıklarını belirtiyordu. Olay yeri
New York´un 160 km. güneyi idi. O gün[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] saat 10:00´da itfaiyeci Bob Moorie ve arkadaşı George Pazzinski[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
37 no´lu yolda arabaları ile gidiyorlardı. Yan yola saptıklarında araba
sallanmaya ve savrulmaya başladı. Birden önlerinde koca bir cisim
belirince[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] zorlukla frenlere asılan George arabayı durdurdu[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] çarpmaktan son anda kurtulmuşlardı. Yolun ortasında tabak şeklinde[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] üç bacaklı bir araç duruyordu. Kayarak durdukları yerle cisim arasında en fazla on metre vardı.

6 SAATLERİ KAYBOLDU

Sonra George arabayı çevirdi ve korkuyla[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
hiç durmadan ve konuşmadan araba sürerek doğrudan eve gittiler ama
Bob´un evine yaklaştıklarında inanamadıkları bir şeyi fark ettiler. Gün
batıyordu ve saat altıyı çeyrek geçiyordu oysa en fazla bir saat araba
sürmüşlerdi. Aradaki saatlere ne olmuştu? Daha sonraki günlerde[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] UFO´nun ayaklarının arasında yere inik bir merdiven bulunduğunu[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
üzerinde hiçbir işaret olmadığını ve cismin mat aleminyum renginde
olduğunu anımsadılar. Bob ve George´un saat 11:00 ile akşamüstü 05:00
arasındaki anıları yok oldu. Bu altı saati hiç anımsamıyorlar.

KİTAPTAKİ UZAYLININ GÖZLERİ YANLIŞ

Kahramanımızın adı Bruce; New York'ta yasıyor; bir öğle sonrasında Syracuse'da bir kitapçıda dolaşırken[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] yeni basılmış bir kitabı görünce korkuyla irkildi. Kapaktaki resim onu etkilemişti. Unutulmayacak bir yüzdü[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] yeşile dönük bir teni[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
belirgin sivri bir çenesi ve iri derin gözleri vardı. Gözlerinin rengi
madeni siyahtı. Kitap; Whitley Strieber’in çok satan kitabı olan
"Communion”du ve dünya dışı ziyaretçilerle ilgiliydi. Bruce[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] kitaba söyle bir baktıktan sonra satıcıya giderek[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] gözlerin yanlış çizilmiş olduğunu söyledi ve sonra kitabı bırakarak kaçarcasına oradan uzaklaştı.

HER ŞEYİ HATIRLADI

Yolda kendini sorgulamaya başladı. Gözlerin yanlış olduğunu nereden
biliyordu? Resmi kendi çizmemişti. Fakat garip bir içgüdüyle sanki
yıllardır unuttukları aklına geliyordu: 1978 yılı yaz aylarında Bruce[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
karısı Marion ve oğlu Steven'le bir akrabalarından dönüyorlardı. Steven
göğü izlerken birden alçak uçan bir uçağın inmeye çalıştığını söyledi.
Bruce olayı söyle anlatıyor: “Askeri üniformaları olan iki kişi
geliyordu[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] üniformalar normaldi[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] üstleri bej[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
altları siyah renkti. Dışarıdakilerin gözlerinden kendimi alamıyordum.
Sanki kilitlenmiştim. Birden arkamda bir kapı sesi duydum[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Marion gitmişti[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] askerlerden birisiyle gidiyordu. Sanki gezintiye çıkmıştı[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] dışarı çıkıp Marion’u almak istedim[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] ama etrafta başkaları belirmişti. Kendimi koruma hissine kapılmıştım. Ama tam bu sırada arkamdan biri beni dürttü[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] sağ tarafımdaydı[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] sanki bir iğne batırılmıştı."

BİR DAHA BU KONUDA HİÇ KONUŞMADILAR

Bu noktadan sonra Bruce her şeyin bulanık olduğunu söylüyor. Emin olduğu tek şey ise[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
yol üzerinde biraz sürüklendiği. Sonrasını anımsamıyor. Ve birden
kendisini Marion ve Steven ile eve dönüş yolunda ilerlerken buluyor.
Aile eve beklenenden iki saat sonra dönmüştü. İşin en garip yani[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] aile bu konuyu bir daha hiç konuşmadı[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] ne kendilerine geldikten sonra[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] ne de daha sonra.

Beyanlara göre yaratıklar bazen kaçırdıkları ama hamile olmayan
kadınlara bir bebek doğurmak üzere olduğunu söylüyorlarmış. Böylece
kadın doğum pozisyonunda uzanıyor ve sonra yaratık doktorlar melez bir
bebeği kadının bacakları arasından alıyorlarmış.
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Hikayelerin çoğunda; sperm ve yumurtalarin melez bir irk yaratmak için
alındığına dair detaylar var. İşte bir hipnoz seansındaki konuşmalar:

BRUCE; Bir parmak... Plastik gibi görünüyor. Sanki lastik gibi ama bana dokunduğunda plastikten daha sert olduğunu hissediyorum[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] ben düşündükçe daha da büyüyor ve ben daha çok nefret ediyorum.
HOPKiNS: Vücudunda neler oluyor?
BRUCE: Bana ereksiyon sağlayan uyarıcılar monte ediyorlar[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] sperm almaya
çalışıyorlar.
HOPKiNS: Uyarıcı neydi?
BRUCE: Bunu tarif edecek bir şey bulamıyorum fakat inekten süt sagarken kullanılan vakumlara benziyor.
HOPKiNS: Orgazm olduğunu hissettin mi?
BRUCE: Hayır. Çok hızlıydı[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] gerçekten çok hızlı yaptılar[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] istediklerini aldılar[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
HOPKiNS: Bağlantılı bir his var mı? Baskı veya acı?
BRUCE: Aletten gelen bir basla var ama çok değil.

Uzaylılar İnsan Kaçırıyor ...!!
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Her insan 120 yıl yaşayabilir
» Askerler korkudan aklını kaçırıyor
» Uzaylılar marsa yerleşip dünyaya savaş açacaklar işte o görüntüler
» "Uzaylılar aramızda olabilir"
» Aç insan görmek