Giriş Tarihi : 30/03/09 Yer : İstanbul Yaş : 34 Mesajlar : 14824 Rep Puanı : 14472 Rep Gücü : 6503
Konu: Beyaz Melek C.tesi Ocak 30, 2010 9:53 am
Aranızda bu filmi izleyenleriniz oldumu dostlar.bazılarınızın evet[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]bazılarınızın hayır dediğini duyar gibi oluyorum. Bu filmi ben izlemedim[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]izlemek te istemedim.Oysa bir yanım izlemek istiyordu ama biliyordum yarım bırakıp çıkardım.İşte bu nedenle gitmedim ve izlemedim. Aşağıda ki yazıyı okuyunca bana hak verirsiniz zannederim. Bir bayan arkadaşımın annesiydi ve Adana Huzurevinde ziyaret etmiş ve tanımıştım onu. Çok güzel günler görmüş[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]güzel günler yaşamış[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]75 yaşında olmasına karşın[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]hala bir genç kız havasında[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]bakımlı[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]makyajlı ve el becerisi olan bir insandı. Huzurevinde[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]özel bir çalışma odası vardı[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]kendince orada el işleri yapar dikiş dikerdi.Kendini oyalamakla kalmaz[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Huzurevi sakinlerine de bir şekilde yararlı olurdu bu becerisiyle. Hemen her gün olmasa da[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]haftada 2-3 kez uğrar[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]çok uzun sohbetler yapardık onunla[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]en büyük zevkiydi[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] bana çay bardağında kahve yapmak ve karşılıklı sohbetlerde bu kahveyi yudumlamak. Neler konuşulurdu bu sohbetlerde.Geçmişte yaşanan karşılıksız aşklar[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]ilk aşklar[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]son aşkı olan eşi[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]İran da çekilen zorluk yılları[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]ilk çocuk sevinci[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]İran dan Türkiye ye kacış ve Türkiye de ki yaşam savaşları[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]yani yaşamda olabilecek[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]karşılaşılabilecek herşey bazen tatlı[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]bazen buruk bir tad da hüzünle anlatılırdı. Bazı zamanlar olur[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]izinle gezmeye çıkardık onunla[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Göl kenarında salkım söğütlerin arasında[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]salaş bir kır kahvemiz vardı ve orayı çok severdi.Göl sularının üzerine kondurulan[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]tahta bir sal üzerinde düzenlenmiş deme çatma masa ve sandalyelerde otururduk.Severdi bu tür yerleri. Çevremizde ki salkım söğütler[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]yaşm pınarları sudan[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]yeteri kadar yararlanamadıklarını düşünüyor olsalar gerek ki[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]dallarını da suya uzatmışlardı.Sarmışlardı[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]sanki bir sevgiliyi sararcasına[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]özlemini hep duydukları[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] yitiripte yeniden buldukları[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]bir daha kaybetme acısını yaşama korkusunu yüreklerinde yaşamamak için[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] sıkı sıkı sarılmış bir sevgili gibi[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]ve bir damla su yun sevgisini tüm bedenlerinin en ince ayrıntısında hissetmek gibi[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]sarılmışlardı göl sularına. İşte bu duygularlabezenmiş bir ortamda[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]otururduk onunla[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]uzun süren suskunluklar olurdu aramızda[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]ben bozmak istemezdim yaşadığı dinginlikler[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]agır suskunlukları.Dalıp giderdi[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]ufukların derin maviliklerinde[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]gölün derin yeşilimsi sularında. Ben se[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] bir saklı mabet in o mistik havasınıbozmamak isteyen[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]bir inanan gibi[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]sessizce gezer[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]anlamaya çalışırdım o saklı[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]gizemli mabed i.Ara ara[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]derin bir ahhhh çekerdi[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]ben yine dinlerdim.bazen se göz pınarları iki damla yaş üretirdi kendince[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]saklamazdı bırakırdı o damlaları[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]özgürce yaşasınlar diye.Ben se duymakla duymamak arası bir şiir seslendirirdim.Mabetlerde okunan[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] içerisin de geleceğe dair isteklerin olduğu dua lar tadında.Severdi hüzün şiirlerini[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]hep okurdu ve benden de bu tarz şiirler yazmamı isterdi. Bir süre sonra[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]ufkun kararmaya başladığı saatlerde kalkardı yavaş yavaş anlardım gitme zamanı gelmişti.İşte o zaman mabette ki o mistik hava yerini[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]neşeli [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]coşkulu ilahilerin söylendiği bir mabet e bırakırdı. Atardı tüm hüznünü üzerinden[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]başlardı benimle uğraşmaya.Tatlı tatlı şakalar yapardı.Kendi terapisini bitirmiş[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]dinginliğe ulaşmış bir ruh haliyle[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]ayrılmamıza az bir süre benide alırdı terapiye. Bilirdiki[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]bu dinginlik ona çok şey kazandırmakta[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]ruhunu okşamaktaydı. Bu gidiş gelişler üç yıl hiç aksamadn sürdü dostlar.Onu tanımamla ve .........arası tam üç yıl. Bir keresinde[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]onbeş gün gibi uzun bir süre iş amaçlı dışına dışına çıktım.Fakat aksatmadım aramalarımı hep görüşüyorduk[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]tatlı sohbetlere devam edebiliyorduk. Ancak son bir hafta[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]telefon yanıt vermez oldu[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]kapanmıştı.Biliyordum hastaydı ama aklıma getiremiyor-dum...........Kimseyi de arayamıyordum.O benim saklı mabedimdi[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]sadece kızı vardı ve ben onada ulaşamıyordum.Ben onunla AYFER ANNEyle ilgili yanıt almak istiyordum. İşlerimi hemen bitirip döndüm ve ilk işim Huzurevine gitmek oldu.İş odası kapalıydı[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]yattığı odaya yöneldim[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]ayaklarım beni taşımaz olmuş sürünüyorlardı.Yüreğime bir ateş düşmüş kapıdan geri dönmek itiyordum.Ama hayır dönmemeliydim ve gerçekle yüzleşmem gerekti.
Evet boştu yatağı[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]her zaman görmeye alııştığımo tertipli düzenli eşyaları yoktu[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]en önemlisi hiç yanindan ayıtmadığı ve benim bir şiirimin yazılı olduğu çerçeve yerinde yoktu[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]torunlarının[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]kızlarının resimleri yerinde yoktu. Ve bir hıçkırık sesi karşıladı beni.Yakın arkadaşı olan bayan sarıldı boynuma[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]beni can alıcı yerimden vuran ve yaşamım süresince unutamayacağım iki sözcük söyledi.NEREDESİN SEN-SON SÖZLERİYDİN SEN-HEP SENİ ARADI ÇEVRESİNDE-NEREDEYDİN SEN....
Düşündüm sonradan ve şimdilerde de düşünüyorum[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]yaşamımda yeni bir sayfanın açıldığı şu günlerde[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] yalnız olmak yalnızlığı yaşamak bir yere kadardır. Evet[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] bazı fırsatlarçıkıyor önümüze[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]yalnızlığımızı noktalamak üzere[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]ancak daha ileriyi düşünmeden bu fırsatları görmezden geliyoruz.Aslında çok iyi tahlil etmeliyiz bu fırsatları.nereye kadardır kazanımlarımız. Bizlerin büyüklerine baktığı[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]gösterdiği özeni[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]bırakın yakın çevrenizi[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]çocuklarımız bize göstereceklermi. Pek sanmıyorum kesinlikle sanmıyorum.Bir zaman sonra herkes kendi yaşamı peşinde koşmaya başlıyacaklardır.Ve beşinci veya altıncı planda kalacaksınızdır.Günlük aramalar haftada derken ayda bire düşecektir. Evet dostlar[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]tüm bu yazdıklarım benim tarafımdan yaşanmış bir sayfadan alınmış aslında büyük ama küçük bir alıntıdır. İşte ben sırf bu nedenle gitmedim Beyaz Melek filmine.Bu duyguları tekrar yaşamama adına. Evet AYFER ANNE seni yaşamım süresince unutmayacağım.dualarımda hep olacaksın.....