Jensen
Giriş Tarihi : 30/03/09 Yer : İstanbul Yaş : 34 Mesajlar : 14824 Rep Puanı : 14472 Rep Gücü : 6503
| Konu: Rooney: "Capello, kızgın bir baba gibidir" Cuma Ocak 29, 2010 10:46 am | |
| Man Utd'ın gol makinası, milli takım hocasına övgüler yağdırdı.
Manchester United'ın yıldızı Wayne Rooney, gösterdiği performansla dikkatleri çekmeye devam ediyor.
Hull City karşısında dört gol atan ve Premier Lig'deki gol krallığı yarışında açık ara önde giden Rooney, son olarak iki gün önce oynanan Manchester derbisinde rakibini kupa dışına iten golü atmıştı. Eski Evertonlu futbolcu, İngiltere Milli Takımı Teknik Direktörü Fabio Capello'ya çok şey borçlu olduğunu düşünüyor.
The Telegraph gazetesine açıklamalarda bulunan 24 yaşındaki yıldız, "Capello, korku salan bir babadır ama bizdeki emeği çok büyüktür. Eğer ben şu anda ceza sahası içerisinde oynayabiliyorsam, bunun sebebi Capello'dur çünkü bunu benden o istemişti. Şimdi ise ceza sahası içerisinde neler yapabileceğimi iyi biliyorum. Bana işin püf noktası öğretti. Ayrıca bana milli takımda lider rolü vererek, kendime olan güvenim daha da artmasını sağladı. Ona çok şey borçluyum" dedi.
Son 13 maçta, 13 kez rakip ağları havalandırmayı başaran Rooney, İtalyan teknik adamdan çok şey öğrenmiş gibi gözüküyor. | |
|