Giriş Tarihi : 30/03/09 Yer : İstanbul Yaş : 34 Mesajlar : 14824 Rep Puanı : 14472 Rep Gücü : 6503
Konu: Zaman Ben'siz, Ben Sen'siz ~ Perş. Ocak 28, 2010 7:51 am
Zor mu geldi bitanem sevmek[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Geceleri düşünerek uyumak[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] gündüzleri düşünceyle uyanmak. Biraz olsun beni de anla bitanem. Şu kısacık zamanda senin yaşadıklarını[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Benim ezelden beri yaşadıklarımla kıyaslayamıyorum bile. Ben sadece geceleri seni düşünerek uyumuyorum bitanem[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Gönlümün kan ağlamasından uyuyamıyorum. Eğer ki uyursam[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] zaten kabuslarla geri uyanıyorum. Zorda olsa sabahı ediyorum[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] ya sonrası. Sonrası koskocaman bir gün sen aklımda ben ise daima sensiz yaşayıp gidiyorum. Biraz olsun beni de anla bitanem. Ben hayatı yaşamıyorum[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] hayat beni yaşıyor[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Ben ise yalnız seni yaşıyorum. Ya şimdi ne olacak dersen bana[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] zaman geçiyor elbet geçecekde. Ben olsamda[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] olmasamda. Benim sevgimin zerresi kadar sevgime karşılık verirsen bu zaman senle biter. Yok eğer sevgimi gün gelirde karşılıksız bırakırsan bu zaman bensizde geçer.