Giriş Tarihi : 30/03/09 Yer : İstanbul Yaş : 34 Mesajlar : 14824 Rep Puanı : 14472 Rep Gücü : 6503
Konu: Plazma televizyon diye Çarş. Ocak 27, 2010 7:00 pm
Eskişehir'de boyacılık yaparak geçimini sağlayan 33 yaşındaki Erkan Tunalı[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] boş plazma televizyon kutuların içine mukavva ve ince tahta parçaları doldurarak[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] iki şahsa 700 TL karşılığında sattı.
Plazma televizyonları ucuz aldıklarını zanneden şahıslar[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] evlerine gittiklerinde kutuların boş çıkması üzerine Tunalı'dan şikayetçi oldu. Polis tarafından yakalanarak Adliye'ye sevk edilen Tunalı[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] işsiz kaldığını belirterek[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] "Boş mukavva kutularını plazma televizyon diyerek sattığım bir kişiye 500 TL borcum vardı. Parayı sürekli istiyordu. Bende 700 TL'ye televizyon sattığımı söyledim. Ondan 200 TL aldım. Arkadaşının da almak istediğini söyleyince bir kutu daha hazırladım" dedi. Emniyetteki sorgusu tamamlanan şüpheli Tunalı[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] adliyeye sevk edildi. Olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.