-Admin idim soldum -Üyelere ibret oldum -Linklere karşı dururken -Paylaşıma hasret kaldım -Banla beni kıyamam seni
-Konu başı beklerim -Vay benim linklerim -Üyeleri banla banla -Yoruldu domainlerim -Banla beni kıyamam seni
ADMİNDEN YAKINMA
-ismi lazım değil beni o admin yakti[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] -ismi lazım değil konumu kilitleyip kapattı -ismi lazım değil döküldü rep puanlarım -yerden yere vurduğun paylaşımımın -HEESABINII SORACAĞIIIIIIIM!!!
ADMİNLİKTEN YAKINMA
-bakmadığım konu paylaşım kalmadı -paylaşımsız gündüzüm gecem olmadı -vermediğim rep puan kalmadı -ADMİNİİM DOSTLARIM ADMİİNİM ADMİİİN!!!
Semiha Yankı-Seninle bir dakika
Forumla bir dakika mutlandırıyor beni adminler siliyor canım imzamdaki linkleri
adminler acımasız gibi konu açmak 1 dakika paylaşım 1 ömür sürer kilitlemek 1 dakika
paylaşım yapmamız 1 dakikada bitti adminler konumu canım 1 dakikada kilitledi
Hülya Avşar-Sensiz kaldım
-Forumlar karanlık -Adminler üzerimde -Yine konularımla başbaşayım -Linklerim açılmıyor -Cevaplar avutmuyor -Admine küsmüş gönlüm yapayalnızım -Söyle bana paylaşım neden bu kadar zor -Adminler çekilmiyor -Konu açmak çok zor -Paylaşımla dolu günleri kalbime gömdüm -İmzamda kalan link silinmeyi bekliyor nakarat hep birlikte