Jensen
Giriş Tarihi : 30/03/09 Yer : İstanbul Yaş : 34 Mesajlar : 14824 Rep Puanı : 14472 Rep Gücü : 6503
| Konu: TJ Ford Takasa Yakın Paz Ocak 24, 2010 6:34 am | |
| [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Indiana Pacers koçu Jim O'Brien, takımın point guardlarından TJ Ford'u takasta kullanmak istediklerini açıkladı. 30 Aralıktan bu yana forma giyemeyen TJ Ford, takım rotasyonunda Earl Watson ve çaylak A.J. Price'ın gerisine düşmüştü. Buna rağmen koç O'Brien, oyuncusunun hala kıymetli bir parça olduğuna inanıyor. O'na göre Ford, hala bir çok takımın isteyebileceği bir guard.
"Onla ilgili hiç bir şüphem yok. Gerçekten kaliteli bir point guard ve başka üst düzey oyunculara yardımcı olabileceğine eminim. Açıkçası bu tamamen benim kararım değildi. Daha çok Larry (Bird) buna karar verdi ve ben de olumlu yaklaştım." diyen O'Brien şöyle devam etti:"Şu an rotasyonumuzda üçüncü sırada. Earl(Watson)ün bize verdiklerinden son derece memnunuz. Bunun yanında bir de çaylak geliştirmeye çalışıyoruz. A.J.(Price) bizim için iyi bir kazanç oldu ve inanıyorum ki çok uzun bir dönem bize hizmet edecek."dedi.
Ford bu sene 8.5 milyon dolarlık bir kontrata sahip. Ayrıca aynı meblağda player option'ı söz konusu. Texas çıkışlı oyuncu bu sezon mücadele ettiği 31 maçta 9.9 sayı, 3.4 ribaund ve 3.6 asist ortalaması yakalamıştı. | |
|
CaTaiysT Geçerken uğradım
Giriş Tarihi : 06/02/10 Yer : İstanbuL Yaş : 30 Mesajlar : 64 Rep Puanı : -20 Rep Gücü : 40
| Konu: Geri: TJ Ford Takasa Yakın C.tesi Şub. 06, 2010 2:07 pm | |
| süper yazılar yazıyorsun veya paylaşıyorsn :=) | |
|