hukuk.forum.st
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

hukuk,hukuki,adliye,dava,müvekkil,hukuk haberleri,avukat,savcı,hakim,forum

AramaLatest imagesAnasayfaKayıt OlGiriş yap

Arda'yı çok büyütüyorlar

YazarMesaj
Jensen
Hukuk Forum
Jensen

Giriş Tarihi : 30/03/09
Yer : İstanbul
Rep Puanı : 14472
Rep Gücü : 6503
Arda'yı çok büyütüyorlar 2duy3hj

Arda'yı çok büyütüyorlar Empty
MesajKonu: Arda'yı çok büyütüyorlar   Arda'yı çok büyütüyorlar EmptyÇarş. Ara. 16, 2009 9:55 pm

Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] sarı-kırmızılı takımın performansının[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] beklentisinin altında kaldığını söyledi.

Adnan Polat[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] sezon başında takımlarının daha iyi bir durumda olacağına inandığını kaydederek[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] “Galatasaray takımından daha yüksek beklenti içindeydim. İlk yarıyı 40 puanla tamamlayabileceğimiz düşünüyordum. Çok kötü[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] talihsiz puanlar kaybettik. Bu kadroyla daha başarılı sonuçlar alınacağını düşünüyordum. Yorgunluk[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] sakatlık gibi etkenler var” dedi.

Tüm oyuncularının ve teknik heyetin[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Turkcell Süper Lig'in ne kadar önemli olduğunu bildiklerine değinen Polat[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
“Gelecek sezon yeni stadımızda Şampiyonlar Ligi oynamak istiyoruz.
Futbolcularımız bunun bilincinde. Şu anda biz şampiyonluğun en büyük
adayıyız. Galatasaray takımı[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] sezonun başındaki performansını tekrarlarsa[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] şampiyonluğun en önemli adayı olacaktır. Bunun için çalışıyoruz ve ben başarılı olacağımıza inanıyorum” diye konuştu.

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım 3 yıl[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören'in ise 5 yıl üst üste şampiyon olacaklarını söylediklerinin hatırlatılması üzerine Polat[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] kendilerinin bu sezona baktıklarını kaydetti.

“ARDA'DAN ÇOK MEMNUNUM”

Sarı-kırmızılı takımda kaptanlık görevini sürdüren Arda Turan'a övgülerde bulunan Adnan Polat[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] oyuncusundan çok memnun olduğunu belirtti.
Arda'nın saha içi ve saha dışındaki duruşundan duyduğu memnuniyeti dile getiren Polat[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] “Bu yaşta[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] böyle bir yükün altına girildiğinde[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] bazı sıkıntılar yaşanabilir. Çok fazla gündeme getiriliyor. Hem çok büyütülüyor[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
hem de çok fazla eleştiriliyor. Arda'nın kaptanlığından da
futbolculuğuna da hiç şüphem yok. Kapasitesini daha üst noktalara
çıkaracağını biliyorum” ifadesini kullandı.
Polat[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Arda'nın sık sık transfer haberleriyle de gündeme gelmasi konusunda[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] “Arda'nın[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Avrupa'da üst seviye bir takıma transferi olursa[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] ben yolunu açarım” sözünü yinelerken[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] öncelikle Avrupa'da bir kupa kaldırılması gerektiğine dikkati çekti.

“ELANO DAHA İYİ OLACAK”

Brezilya Milli Takımı'ndaki performansı ile Galatasaray'da performansı sık sık karşılaştırılan Elano'ya değinen Adnan Polat[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] oyuncularının daha iyi olacağını belirtti.

Yabancı oyuncuların zaman zaman adaptasyon sorunu yaşayabildiklerini kaydeden başkan Polat[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
şunları söyledi: “Ayrıca Elano bir dönem milli maçlar için çok sok
ülkesine gidip gelmek zorunda kaldı. Dinlenemeden maçlara çıktı. Ben[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] onun profesyonelliğini ve futbolculuğunu tartışmıyorum. Kendisine çok iyi bakan[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] çok iyi antrenman yapan[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] uyumlu sakin[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
işini en iyi şekilde yapmaya çalışan biri. Gün geçtikçe daha iyi
olacağını düşünüyorum. O da kendisine güveniyor ve daha iyi olacağını
biliyor. 1-2 maçta insanları kral yapmak[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] ya da yerin dibine sokmak bizim tarzımız değil.”

TRANSFER KONUSU

Başkan Adnan Polat[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] takım içindeki oyuncuların durumlarıyla ilgili olarak[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] ilk yarının tamamlanmasının ardından teknik heyetle toplantı yapacaklarını aktardı.
Devre arasında takımdan gönderilmesi planlanan oyuncu olup olmadığının sorulması üzerine Polat[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
“Bunun tabii ki bende kalması lazım. İlk yarı bitince teknik heyetle
bir değerlendirme görüşmemiz olacak. Ondan sonra raporlarına göre
netleşir. Tabii ki[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] transfer ise Galatasaray'da bitmez” derken[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] sakatlanmasının ardından forvette sorular yaşadıkları Milan Baros'un da ikinci yarıya yetişmesini beklediklerini ifade etti.

“YABANCI HAKEM İSTEMİYORUZ”

Ligde üst üste yaşanan hakem hataları ve ardından Kulüpler Birliği
Toplantısı'nda ortaya konulan tepkiyle ilgili değerlendirmede bulunan
Polat[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] zaman zaman gündeme getirildiği gibi[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] yabancı hakem istemediklerini belirtti.

Ligde yabancı hakem kullanılması gerektiğini düşünmediğini söyleyen Polat[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] “Bize düşen[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] mevcut hakemlerimizin performansının nasıl daha iyi hale gelebileceğini düşünmek. Daha iyi geliştirmek[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] eğitmek[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
maç yönetmelerini sağlamak için gayret göstermek. Hatalar her zaman
olacak. Maçlar yönetirken hatalar ortaya çıkacak. Hakemlerimizin maçı
sonucunu önceden belirleme[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] şampiyonluk ya da küme düşmeleri önceden belirlemeleri söz konusu değil. Sadece şikayet eden değil[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] çözüm arayan taraf da olmalıyız” şeklinde konuştu.

Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener'in[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Kulüpler Birliği Vakfı'nın davetine[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] kendisinin ayrı bir davetle yanıt vererek[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] “Ben gelmem[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] siz gelin” yönünde duruş ortaya koyduğuna yönelik bir soruya da Polat[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
“O şekilde düşünmemek lazım. Federasyon bizim federasyonumuz.
Federasyon binası da neticede kulüplere ait. Başkan daha önce Kulüpler
Birliği Vakfı toplantısına geldi[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] başka yerlerde de görüştük. Tartışılacak konu bu değil. Hakemlerimizi nasıl daha iyi seviyelere çekeriz[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] bunun için kafa yormamız lazım' yanıtını verdi.

Arda'yı çok büyütüyorlar
1 sayfadaki 1 sayfası