Jensen
Giriş Tarihi : 30/03/09 Yer : İstanbul Yaş : 34 Mesajlar : 14824 Rep Puanı : 14472 Rep Gücü : 6503
| Konu: Ancelotti kesin konuştu! Salı Ara. 15, 2009 1:27 pm | |
| Ancelotti kesin konuştu!
Chelsea Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, ocak ayındaki transfer döneminde Didier Drogba milli takımda iken onun yerine kimseyi almayacaklarını söyledi. Bu sezon Premier lige iyi bir başlangıç yapan Didier Drogba 3-3 berabere biten Everton maçında 13. lig golüne imza atmıştı. Ocak ayında Afrika Kupası nedeni ile milli takıma katılacak olan Drogba hakkında açıklamalar yapan Carlo Ancelotti, "Şuan da Didier Drogba'nın bizim için çok önemli olduğuna inanıyorum ama ocak ayında onsuz da kazanabileciğimize inanıyorum. Son kez söylemek istiyorum. Ocak ayında yüzde yüz olarak kimseyi almayacağız" ifadelerini kullandı.
Kış transfer sezonunun söz edilmesinden beri Chelsea Avrupa'nın en saygıdeğer forvetleri olan Atletico Madridli Sergio Aguero, Ajaxlı Luis Suarex ve Sevillalı Luis Fabiano gibi isimlerle ilgilendiği iddia edilmişti. 15.12.2009 Kaynak : Sporx.com dış haberler[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|
Frmn**AkqL Geçerken uğradım
Giriş Tarihi : 25/12/09 Yer : Maraş Yaş : 27 Mesajlar : 97 Rep Puanı : 1010 Rep Gücü : 1100
| Konu: Geri: Ancelotti kesin konuştu! Paz Ara. 27, 2009 1:05 pm | |
| | |
|