hukuk.forum.st
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

hukuk,hukuki,adliye,dava,müvekkil,hukuk haberleri,avukat,savcı,hakim,forum

AramaLatest imagesAnasayfaKayıt OlGiriş yap

tövbe duası

YazarMesaj
Jensen
Hukuk Forum
Jensen

Giriş Tarihi : 30/03/09
Yer : İstanbul
Rep Puanı : 14472
Rep Gücü : 6503
tövbe duası 2duy3hj

tövbe duası Empty
MesajKonu: tövbe duası   tövbe duası EmptyPtsi Ara. 14, 2009 3:22 pm

tövbe duası

Esteğfirullah[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Esteğfirullah[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Esteğfirullah[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Esteğfirullah[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Esteğfirullah[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
El-Azîm[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] el- Kerim[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] er-Rahîm ellezî Lâ ilahe illâ hû el-Hayye’l-Kayyûm ve etûbu ileyh
Ve es’eluhu’t-tevbete ve’l-mağfirate ve’l-hidâyete lenâ innehû hüve’t-tevvâbu’r-âhîm
Tevbete abdin zâlimin li nefsihi lâ yemliku linefsihi mevten ve lâ hayâten ve lâ nüşûra
Allabümme Ente Rabbî lâ ilahe illâ ente Halaktenî ve ene Abdüke ve ene
alâ ahdike ve va’dike mesteta’tu. Eûzü bike min şerri mâ sana’tu. Ebû u
leke bi ni’metike aleyye ve ebû’u bi zenbî fağfirlî[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] fe innehu lâ yağfiruz’-zunûbe illâ ente
Âmentü billahi ve melâiketihi ve kütübihi ve rusulihi
ve’l-yevmi’l-âhiri ve bi’l-kaderi hayrihi ve şerrihi minallahi Teala
ve’l-Ba’sü ba’de’l-mevti hakkun. Eşhedü en Lâ ilahe illallahu ve eşhedü
enne Muhemmeden abdühu ve Resûlüh. Lâ ilahe illallah Muhammedu’r-
Resûlullah
Ya Rabbi! Sen benim rabbimsin. Sana inandım. Sana güvendim. Sana
sığındım. Ellerimi sana açtım. Yüzümü sana döndürdüm. Kapına geldim.
Beni kulluğuna kabul eyle.
Adem aleyhissselamdan bugüne kadar gelmiş geçmiş bütün peygamberlere[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] indirilen kitaplarına[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
meleklere ve ahiret gününe iman ettim. Bugüne kadar işlemiş olduğum
günahlarımdan pişman oldum. Bir daha yapmamaya kesinlikle söz
veriyorum. Günahlarımı affeyle[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Beni bağışla[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Kulluğundan ayırma[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] kapından kovma[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] ellerimi boş çevirme Ya rabbi[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Kötü alışkanlıklarımı terk etmeyi nasip eyle. Şeytana ve nefse uydurma.
Bana dayanma gücü ver. Cehennem azabından koru. Cennetine dâhil eyle.
Cennette Peygamber Efendimize komşu eyle.

tövbe duası
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» İsm-i Azam Duası
» Muharrem Ayı Duası
» Rızık Duası
» Nazar Duası
» Ezan duası