Jensen
Giriş Tarihi : 30/03/09 Yer : İstanbul Yaş : 34 Mesajlar : 14824 Rep Puanı : 14472 Rep Gücü : 6503
| Konu: Tavuk Yeşil Yumurta Yumurtladı! Ptsi Ara. 14, 2009 11:28 am | |
| Tavuk Yeşil Yumurta Yumurtladı! Stipa Gregacevic adındaki Hırvat tavuk yetiştiricisi sabah kümese girdğinde yeşil renkli yumurtaları görünce şaşkına döndü. Tavukların onlarca yeşil renkli yumurtalarını alan yaşlı adam önce bunun bir şaka olduğunu sandı.Ardından yumurtaların gerçek ve tavuklar tarafından yapıldığını öğrenen Stipa[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] hayretler içerisinde kaldı. Yıllarca tavukçulukla uğraştığını belirten adam[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] "Bugüne kadar ilk kez böyle bir durumla karşılaştım. Tavuklarımın neden yeşil yumurta yumurtladığını veterinerlerde bir anlam veremedi. Ben diğer tavukçulardan farklı olarak yemlerine kırmızı biber katıyordum. Bu kırmızı biber sayesinde yumurtanın renginin değiştirdiğini sanıyorum. Biz organik bir tavuk çiftliğiyiz. Tavuklara yem verirken kesinlikle hiçbir kimyasal ürün kullanmıyoruz." dedi.Ülkesinde bir anda ünlü olan adam binlerce yeşil yumurta siparişi aldı. Geçmişte de bazı ülkelerde yeşil renkli yumurta vakaları yaşanmıştı ama hiçbiri bu adamınki kadar koyu yeşil olmamıştı. | |
|