Jensen
Giriş Tarihi : 30/03/09 Yer : İstanbul Yaş : 34 Mesajlar : 14824 Rep Puanı : 14472 Rep Gücü : 6503
| Konu: Knight Online = Usko & Euko Hapise Düşmemeniz için Yapmanız gerekenler. Paz Eyl. 29, 2013 11:48 am | |
| [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Selamın Aleyküm Arkadaşlar.Uzun Süredir Knight Online ve Euko forumlarında Bir çok Haksız yere Hapise Düştüm Altında Bir çok Konu Açıldığını Okudum ve Size bir tavsiye vermek istiyorum Denemeden Önce Araştırın. Sonra deneyin ve sonucu fark ediceksiniz.Yöntem: Bilgisayarınızın Masa üstündeki "BAŞLAT" a tıklayın ve "ÇALIŞTIR" sekmesini açın bu sekmenin içine "REGEDİT" ufak yazılarla yazın Önünüze yeni bir sekme gelicektir Sekmenin içinde Üst tarafta bulunan "DÜZENLE" Seçeneğinin içinde "BUL" Seçeneği var o satıra hack , koxp , mxll , aim , bot kelimelerini yazarak bilgisayarınızı taratınız Eminim Bir çok bilgisayarda bu başlıklar altında bir yada daha fazla dosya bulucaktır İşte HACK SHİELD'İN YAKALADIĞI VE HAPİSE DÜŞMENİZE NEDEN OLAN DOSYALAR VE UZANTILAR Nasıl temizlerim bunları bilgisayarımdan?Yapıcağınız İşlem Çok Basit Bu bulunan dosyaların Kaynağı'da Orada yazıyo Denetim masasını açın Program ekle veya kaldır seçeneğini açın Regedit üstünden Hangi programla alakalı olduğunu Görüyorsunuz o programı TAMAMEN kaldırmak için Program ekle veya kaldır seçeneğinden KALDIR Butonunu seçin ve artık böyle bir sorunla karşılaşmayın..M.Kemal Atatürk: Birşey Birkere olursa Şans'tır 2kere olursa Tesadüf 3kere Olursa İSTİKRAR'DIR .. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|