Bir kızın sizi sevdiğini/sizden hoşlandığını nasıl anlarsınız?Anlatıyorum
Yazar
Giriş Tarihi : 30/03/09 Yer : İstanbul Yaş : 34 Mesajlar : 14824 Rep Puanı : 14472 Rep Gücü : 6503
Konu: Bir kızın sizi sevdiğini/sizden hoşlandığını nasıl anlarsınız?Anlatıyorum Paz Ara. 05, 2010 2:39 pm
1- Öncelikle kız seni gördüğünde saçını duzeltiyorsa bil ki sana karşı ufakta olsa bir şeyler hissedıyor.
2-Yanında arkadaşı olmadığı zaman saçma sapan zırt pırt telefonuna bakıyorsa.
3-Senle konuşurken gülesı geliyorsa.
4-Senin her esprine gülüyorsa, iyi yada kötü.
5-Ara ara sana bakışlarını yakalıyorsan.
6-Ara ara sana bakış atıyorsa, onu yakaladığında bakışlarını kaçırıyorsa
7-Tırnakları dişlerinin arasındaysa
8-Zırt pırt size mesaj atıyor veya attığınız mesajlara anında cevap veriyorsa (Bu durumun bazen tersi olabilir. Geç cevap alıp geç cevap atabilirsiniz. Uygun cevabı bulmak için) (Teşekkürler: PяoFessoя)
13-Telefonda veya msn de uzun uzun konusuyorsanız (Bu durum bazen tersi olabilir. Karşı taraf muhabbet açmak istediğinde veya siz açmak istediğinizde uygun konuyu bulamazsınınız. Ya da bulursunuz ama acaba atsam mı diye düşünürken birden tarafın birinin işi çıkar )
14-Konuşurken sizi geçiştirmiyorsa, muhabbet açmak için çabalıyorsa (Bu durumun bazen tersi olabilir. Çünkü seven taraf heyecanlıdır ve dizlerinin bağı çoktan çözülmüştür. Bir an önce yanından ayrılmak isteyebilir.)
15-Kız sana aşıksa seni kıskanır (Teşekkürler BURAKBRUCE 01)
16-Herhangi bir kızla ilgili bir şey söylediğin zaman suratının şekli değişir, bozulur (Teşekkürler BURAKBRUCE 01)
Bunlardan en az 5-6 tanesi uyuyorsa bir şeyler vardır Bir kaç tane benim eklediğim var. Bunları araştırarak bulmuştum ve çoğuda araştırmalar sonucunda ortaya çıkmıştır. İncelenmiştir. %90'ın üstünde başarı elde edilmiştir...
Sizin eklemek istedikleriniz de varsa yazın ekliyim
Alıntıdır
Bir kızın sizi sevdiğini/sizden hoşlandığını nasıl anlarsınız?Anlatıyorum