| hukuk,hukuki,adliye,dava,müvekkil,hukuk haberleri,avukat,savcı,hakim,forum |
|
| MSN 9 zorunlu oldu - 8.5 kullanmak isteyen | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
Jensen
Giriş Tarihi : 30/03/09 Yer : İstanbul Yaş : 34 Mesajlar : 14824 Rep Puanı : 14472 Rep Gücü : 6503
| Konu: MSN 9 zorunlu oldu - 8.5 kullanmak isteyen Cuma Ağus. 13, 2010 11:04 pm | |
| Bildiğiniz gibi MSN 9 zorunlu oldu. 8.5 kullanmak isteyen arkadaşlar hata alıyor. Benim gibi MSN 9 'a gıcık kapanlar için MSN 8.5'un dokunulmazını upload ettim [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] ÖNEMLI : XP ve Wındows 7 'de denedım, sorunsuz çalışıyor. Vısta'da denemedım henüz.DETAYLI ANLATIM
Msn 9 vs. kullanıysanız önceden ; [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] bu siteye gidip Uninstaller programımızı indiriyoruz. (Program ücretsizdir)
Daha sonra MSN'ye dair ne var ne yoksa herşeyi siliyoruz. Kayıt dosyalarını da..
Daha sonra verdiğim linkteki MSN 8.5 indirip, kuruyoruz. Ve çalışıyor..
Dediğim gibi, XP ve Windows7 de denedim, çalıştı bu şekilde..
Tıklayın 10 saniyede kendi kendini kursun [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] + kurdugunuz gibi MSN PLUS'da yükleniyor otomatik olarak. Sonuç alanlar veya alamayanlar yazsın durumu. Ona göre yaparız birşeyler [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.][Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
| | | | MSN 9 zorunlu oldu - 8.5 kullanmak isteyen | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|