Jensen
Giriş Tarihi : 30/03/09 Yer : İstanbul Yaş : 34 Mesajlar : 14824 Rep Puanı : 14472 Rep Gücü : 6503
| Konu: Pes 2010 Master Lig Para Hilesi [Yeni Versiyon] Çarş. Ağus. 04, 2010 1:51 am | |
| [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Kullanımı;1. Trainer'ı çalışıtırıyoruz. 2. Open diyoruz, oyunumuzun save dosyalarının bulunduğu klasöre gidip ligimize ait dosyayı seçiyoruz. bende PES2010_ML01 olarak görünüyor sizde farklıda olabilir. Save dosya yolu; Belgelerim\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2010\save3. Dosyamızı seçtikten sonra sağ kısımda bulunan bölüme miktarı yazıp Donate diyoruz. Ben denedim ve çalışıyor, dosyanın yedeğini her ihtimale karşı alınız. Resimli Anlatım;[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Trainer'ı çalıştırıyoruz.[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Open diyoruz, oyunumuzun save dosyalarının bulunduğu klasöre gidip ligimize ait dosyayı seçiyoruz. bende PES2010_ML01 olarak görünüyor sizde farklıda olabilir.Save dosya yolu; Belgelerim\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2010\save[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Oyun aktif edildi.[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Sağ tarafta rakamların olduğu menüye miktarı yazıyoruz ve Donate diyoruz, miktarı fazlada abartmayın.[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Donate dedikten sonra böyle bir uyarı gelecek, " Para Başarıyla Transfer Edilmiştir."[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] - [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] - [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|