hukuk.forum.st
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

hukuk,hukuki,adliye,dava,müvekkil,hukuk haberleri,avukat,savcı,hakim,forum
 
AramaLatest imagesAnasayfaKayıt OlGiriş yap

 

 Çerkez tavuğu - Yemek Tarifleri

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
Jensen
Hukuk Forum
Jensen


Giriş Tarihi : 30/03/09
Yer : İstanbul
Yaş : 34
Mesajlar : 14824
Rep Puanı : 14472
Rep Gücü : 6503
Çerkez tavuğu - Yemek Tarifleri 2duy3hj

Çerkez tavuğu - Yemek Tarifleri Empty
MesajKonu: Çerkez tavuğu - Yemek Tarifleri   Çerkez tavuğu - Yemek Tarifleri EmptyC.tesi Mayıs 22, 2010 11:47 am

5 tavuk budu
1/2 bayat ekmek içi
2-3 diş sarımsak
2 bardak süt
150
gram ceviz
tereyağı
kırmızı biber
1 soğan
1 havuç
1
defne yaprağı
tane karabiber
tuz

Yapılışı Tavuk butlarını
temizleyip yıkayın. Ayıklanmış soğan, kazınıp yıkanmış havuç, defne
yaprağı ve tane karabiberlerle birlikte bir tencereye alın. Yeterince
tuz ve su ekleyip yumuşayıncaya kadar haşlayın.

Sosu için ekmek
içi, sütü, dövülmüş ceviz ve sarımsağı karıştırın. Butları didikleyerek
bir kaba alın. Üzerine sıcak sostan gezdirin. Tereyağını kaçük bir
tavada kızdırın. içine kırmızı biber katın. Birkaç kere karıştırın.
Tavuğun üzerine gezdirin. Sıcak servis yapın.

Daha hafif olması
için dilerseniz tavuk budu yerine bütün tavuk da kullanabilirsiniz. Sos
için mutfak robotu kullanırsanız daha pratik olur ancak cevizleri fazla
inceltmemeye özen gösterin.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
 
Çerkez tavuğu - Yemek Tarifleri
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
hukuk.forum.st :: Kadınca/Aşk/Romantizm/Şiir :: Yemek Tarifleri-
Buraya geçin: