HAZIRLANMASI
Birinci yufkayı düz
bir zemine serip yağlayın.İkinci yufkayı üzerine serip yağlayın.Havucu
ikinci yufkanın üzerine yayın.Üçüncü yufkayı havuçların üzerine serip
yağlayın.Ispanakları bütün olarak üçüncü yufkanın üzerine yayın.Dördüncü
yufkayı serip yağlayın.Pastırmaları bütün olarak dördüncü yufkanın
üzerine dizin.
Yufkanın kenarlarını hafifçe içe katlayın ki içi
kenarlardan taşmasın.Daha sonra yufkayı rulo şeklinde sarıp ikiye
bölün.İki ruloyu yağlanmış tepsiye koyun üzerine yumurta sürüp 180
derece fırında kızarana kadar pişirin.Dilimleyerek servis yapın.
MALZEMELER
4
adet yufka
1 çay bardağı sıvıyağ
2 havuç (ince rendelenmiş ve
hafif tuzlanmış)
250 gram pastırma
1/2 kilo ıspanağın
yaprakları(suyu iyice süzülmüş ve hafif tuzlanmış)
1 adet yumurta
sarısı