Jensen
Giriş Tarihi : 30/03/09 Yer : İstanbul Yaş : 34 Mesajlar : 14824 Rep Puanı : 14472 Rep Gücü : 6503
| Konu: "Türkiye'de tek büyük Fenerbahçe" Çarş. Mayıs 19, 2010 7:38 am | |
| [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]25 milyon Fenerbahçeli'nin ağzının içine baktığı Aziz Yıldırım, kaçan şampiyonluk sonrası ilk mesajlarını Fanatik aracılığıyla verdi: “Bu sezon gösterdi ki Fenerbahçe ve diğerleri var. Bu da demektir ki tek büyük var; o da Fenerbahçe...” Trabzon maçı sonrası soyunma odasına girerek, oyuncularına, “Tribünler alev alev yanıyor, sorumlusu benim! Topu kaleden içeri atamadınız, sorumlusu benim! Dışarıda kan gövdeyi götürüyor, sorumlusu benim! O yüzden bırakıyorum. Hakkınızı helal edin” diyerek istifa kararı alan Yıldırım’ın, yönetim ve camiadan birçok önemli isim tarafından devam etmesi için ikna edildiği öğrenildi. Yöneticilerin, “Sakin olalım başkan, daha yapacak çok şeyimiz var. Biz futbolspor kulübüyüz. Amatör branşların tamamına yakınında şampiyonluklar aldık.?Arzu ederseniz, aramızdan seçimler yaparak, yeni bir yönetim kurulu oluşturun” teklifini yaptığı, ancak Aziz Yıldırım’ın, “Devam edeceksek, bu yönetimle devam ederiz” karşılığı vererek, istifadan vazgeçtiği ifade edildi. kulübü değil, ‘Futbol topu girmeyince...’ Devam kararı alan Başkan, 25 milyon Fenerbahçeli’nin merakla beklediği şu açıklamaları yaptı: “Maalesef bu futbol topu içeri girmeyince, her şey ondan sonra başlıyor. Bu sezon gösterdi ki, Fenerbahçe ve diğerleri var. Bu da demektir ki, Türkiye’de tek büyük var; o da Fenerbahçe. Şampiyonluğun kaçmasından çok, son haftalarda yapılanlara üzülüyorum. Biz bu insanlara ne kötülük yaptık ki, bu şekilde davranıyorlar...” Kulüpler Birliği’ni bırakıyor Camia içindeki bir kesimi de hedef alan Yıldırım, “Dışarıda Fenerbahçe’ye düşmanlık edenleri bir şekilde anlıyorum da, Fenerbahçe’nin içindeki düşmanları görünce kahroluyorum” diyerek sözlerini noktaladı. Yönetimin yarın basın toplantısı düzenleyeceği bildirildi. Öte yandan Aziz Yıldırım dün Kulüpler Birliği’ni toplantıya çağırdı. Bugünkü toplantıda, Yıldırım’ın birlik başkanlığından istifa edebileceği ileri sürüldü. 18.05.2010 Kaynak : Fanatik | |
|