Jensen
Giriş Tarihi : 30/03/09 Yer : İstanbul Yaş : 34 Mesajlar : 14824 Rep Puanı : 14472 Rep Gücü : 6503
| Konu: Aöf Açıköğretim Fakültesi Yeni Açılan Bölümler Ptsi Mayıs 17, 2010 12:23 pm | |
| Aöf Açıköğretim Fakültesi Yeni Açılan Bölümler
Yeni Lisans Programları: [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Felsefe, Sosyoloji, Uluslararası İlişkiler, Türk Dili ve Edebiyatı, Konaklama ve İşletme Yönetimi, Yeni Ön lisans programları ise: Adalet, Elektrik Enerji Üretimi, Fotoğrafçılık ve Kameramanlık, İşletme Yönetimi, Lojistik, Medya ve İletişim, Menkul Kıymetler, Radyo ve TV Programcılığı, Spor Yönetimi, Turizm ve Seyahat Hizmetleri, Açıköğretim Lisans Bölümleri ( Tümü ) Felsefe – Kontenjansız Bölüm ingilizce Öğretmenliği (Adana) – Kontenjanlı Bölüm ingilizce Öğretmenliği (Ankara) – Kontenjanlı Bölüm ingilizce Öğretmenliği (Balıkesir) – Kontenjanlı Bölüm ingilizce Öğretmenliği (Edirne) – Kontenjanlı Bölüm ingilizce Öğretmenliği (Erzurum) – Kontenjanlı Bölüm ingilizce Öğretmenliği (Eskiþehir) – Kontenjanlı Bölüm ingilizce Öğretmenliği (izmir) – Kontenjanlı Bölüm ingilizce Öğretmenliği (Konya)- Kontenjanlı Bölüm Okul Öncesi Öğretmenliği – Kontenjanlı Bölüm Sosyoloji – Kontenjansız Bölüm Türk Dili ve Edebiyatı – Kontenjansız Bölüm Çalışma Ekonomisi ve Endüstri ilişkileri – Kontenjansız Bölüm iktisat – Kontenjansız Bölüm Kamu Yönetimi – Kontenjansız Bölüm Maliye – Kontenjansız Bölüm Uluslararası ilişkiler – Kontenjansız Bölüm işletme – Kontenjansız Bölüm Konaklama işletmeciliği – Kontenjansız Bölüm Açıköğretim Önlisans Bölümleri Adalet Ağırlama Hizmetleri Bankacılık ve Sigortacılık Bilgi Yönetimi – Kontenjanlı Bölüm Büro Yönetimi ve Sekreterlik Coğrafi Bilgi Sistemleri – Kontenjanlı Bölüm Dış Ticaret Eczane Hizmetleri – Kontenjanlı Bölüm Elektrik Enerjisi Üretim, iletim ve Dağıtımı Emlak ve Emlak Yönetimi Ev idaresi Fotoğrafçılık ve Kameramanlık Gıda Kalite Kontrolü ve Analizi – Kontenjanlı Bölüm Halkla ilişkiler ve Tanıtım, ilahiyat insan Kaynakları Yönetimi işletme Yönetimi Kimya Teknolojisi – Kontenjanlı Bölüm Kültürel Miras ve Turizm Laborant ve Veteriner Sağlık Lojistik Marka Iletişimi Medya ve Iletişim Menkul Kıymetler ve Sermaye Piyasası Muhasebe ve Vergi Uygulamaları Perakende Satış ve Mağ. Radyo ve Televizyon Prog. Sağlık Kurumları işletmeciliği Sosyal Hizmetler Spor Yönetimi Tarım Tıbbi Laboratuvar Teknikleri – Kontenjanlı Bölüm Tıbbi ve Aromatik Bitkiler – Kontenjanlı Bölüm Turizm ve Seyahat Hizmetleri – Kontenjanlı Bölüm Yerel Yönetimler | |
|