Jensen
Giriş Tarihi : 30/03/09 Yer : İstanbul Yaş : 34 Mesajlar : 14824 Rep Puanı : 14472 Rep Gücü : 6503
| Konu: PMYO hakkında tüm sorular TEK BAŞLIKTA Ptsi Mayıs 17, 2010 11:59 am | |
| arkadaşlar tek bi konu actım artık forum kirliliği oluyo bilmeyenlerde burdan okusun artık ögrensin ya pmyo sitesini acıp okumayı bilmiyonuz bunu okuyun bari...arkadaşlar şimdi ilk olarak yapmamız gereken 30TL yi alıp halk banka gidiyoruz yanımızda nüfus cüzdanımız ile polisliğin basvuru ücretini vermek istiyorum diyoruz yatırıp dekontumuzu alıyoruz...ondan sonra internetden ön basvuru yapıyoruz...link:[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] GÖTÜRÜLECEK BELGELER!!!1-)Nüfus cüzdanı2-)Banka Dekontu3-)Lise Diploması ve Fotokopisi (Diploma Yoksa Tasdikli Örneği)Lise son sınıfta öğrenim gören öğrencilerin diplomaları olması gibi bi durum olmadıgı için basvuru dosyasında "bu bölüm okul müdürlükleri tarafından imzalanacaktır" gibi bi bölüm var orayı okul müdürlüklerine imzalatmanız gerekiyor.4-)4 Adet Vesikalık Fotoğraf Zarf İçinde Teslim Edilecek ve Arkalarına Ad Soyad Tc No yazılacak.(Zarfın Arkasınada Yazın)5-)YGS sonuçlarınızı bi kağıda yazıp yanınızda bulundurun. belgeleri tamamladıktan sonra (önceden önbasvuru yaptık ve parayı hallettik) bağlı bulunduğumuz PMYO ya gidiyoruz.örn: ben Ispartada'yım Nazilli PMYO gidiyorum.sizde hangi şehirdeyseniz oranın bağlı oldugu pmyo gideceksiniz.(yukarıdaki linke tıklayıp basvuru kosullarına girdinizmi hangi sehir nereye baglı ögrenebilirsiniz.)okula gidincede belgelerle içeri girdinizmi dekontu verince basvuru dosyasını size verecek polis abileriniz zaten basvuru dosyası nerden bulcam diye bin tane konu acılmıs.orda işlemleri tamamladıktan sonra mülakat tarihi verilecek size o gün o saatte orda olmayı unutmuyoruz.40TL ye gelince onu mülakatı geçince yatırın... benden bu kadar arkadaslar önüne gelen konu acıyo asistan arkadaşımızda fazla online olamıyo forum kirliliği olmasın tek bi baslık altında toplanırsa iyi olur...ama insanların bu kadar ilgisiz ve alakasız olması dikkatimi çekmedi değil surda kalmıs son 4 gün daha yeni konu acıyo herkez...biraz okumayı bilelim LÜTFEN!!! basvuru-mülakat-spor-sağlık-sınav vs. her türlü soruyu bu konuda toplayalım bilgim dahilindeyse elimden geldiğince cevaplarım... SPOR:10 sınav 10 mekik bide çök kalk yaptırıyolar.SAĞLIK:Vücudunuza bakarlar jilet izi vs. varmı diye bide renk körlüğünü kontrol ederler o kadar. | |
|