Jensen
Giriş Tarihi : 30/03/09 Yer : İstanbul Yaş : 34 Mesajlar : 14824 Rep Puanı : 14472 Rep Gücü : 6503
| Konu: Unutulmaz Yeşilçam Replikleri C.tesi Mayıs 08, 2010 10:18 am | |
| 'N'ayır, n'olamaz'larla başlayıp, 'Güzel olduğunuz kadar küstahsınız da' ile devam eden cümleler. Kim bilir kaç kuşak, aşklarını, hayal kırıklıklarını, düşlerini bunlarla anlatmaya çalıştı. Gün geldi, Yeşilçam senaristlerinin yarattığı bu cümleler yeni kuşaklar tarafından espri konusu yapıldı. Ama ne olursa olsun hiç biri unutulmadı. [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.][Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
"Biz ayrı dünyaların insanıyız." [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.][Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
"Bedenime sahip olabilirsin ama ruhuma asla.. " [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.][Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
"Annecigim, ben bu amcayı cok sevdim. Ona baba diyebilir miyim?" [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.][Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
"Canımın içi babacığım doğruyu mu söylüyorsun" [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.][Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
"Parayla saadet olmaz evladım, bunu sakın unutma" [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.][Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
"N'ayır, n'olamaz!" [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.][Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
"Turist Ömer derler benim adıma, pişman olur bakmayanlar tadıma. " [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.][Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
"Senin annen bir melekti yavrum" [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.][Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
"Durun, siz evlenemezsiniz, çünkü kardeşsiniz. " [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.][Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
"Yoksa sen de citlenbiğin annesi misin? O da benim gibi annesiz. Sen de onun annesi olur musun kara nine? O da senin gibi kapkara." [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.][Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
"Üstlendiğin vazife çok mühim Kemal, bu görevi layıkıyla yapacağından eminim."[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.][Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
"Amca size baba diyebilir miyim" [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.][Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
"Kelaaaj!" [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.][Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
"Pişman mısın yavrum." [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.][Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
"Güzel olduğunuz kadar küstahsınız da." [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.][Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
"Sizi ebediyete kadar bekleyecegim" [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.][Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
"Hatırlar mısınız, bir zamanlar fakir ama gururlu bir genç vardı" [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.][Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
"Sonsuza kadar seni bekleyeceğim." [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.][Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
"Bana yıllar önce çılgınca sevdiğim bir kadını hatırlattınız..." [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.][Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Aferin oğlum Mehmet, sana da pravo" [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.][Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
"Bizim bu dünyada yaşamaya hakkımız yok mu be hakim bey abicim" [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.][Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
"Evlenince pembe pancurlu bir evimiz olacak." [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.][Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
"Ben herşeyi ayarladım canım sen kızı getir yeter" [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.][Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
"Nen var kuzum."[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.][Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
"Nalan'ın ağlattığını Handan güldürecek." [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.][Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
"Seni sevmiyorum, seninle oyun oynadım, bunu anlamadın mı hala." | |
|