Jensen
Giriş Tarihi : 30/03/09 Yer : İstanbul Yaş : 34 Mesajlar : 14824 Rep Puanı : 14472 Rep Gücü : 6503
| Konu: Tüm Yönleriyle Buyying Merchand Sistemi Cuma Nis. 23, 2010 5:23 pm | |
| [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] '' H '' basıp commandı açtıktan sonra,sırayla Trade > Merchand tıklıyoruz.Karşımıza gelen Listeden,Buyying Merchand'a tıklıyoruz. [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Alacağımız itemleri hangi slota koymak istiyorsak,onu seçiyoruz. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Karşımıza Buyying Merchand paneli çıkıyor.Kutu içerisinde gösterilen yere,aradığımız itemin tam adını yazıyoruz ve '' Search'' basıyoruz. [b]Not : Şayet itemin tam adını bilmiyorsak,belirgin bir kelimesini yazmakta yeterlidir.***** Örnek olarak dagger yazdım ben. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Dagger kelimesine uygun silahları listeledi.Buradan istediğimiz daggeri işaretliyoruz.
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Alacağımız itemi belirledikten sonra,otomatikman aradığımız itemin gradesini gösteren panel çıkıyor.Buraya itemimizin + kaç olduğunu işaretliyoruz. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Gradeyi (+ kaç olduğunu) işaretledikten sonra,alacağımız itemi oluşturmuş oluyoruz. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Yan tarafta ''Reserve'' yazısına tıkladığımızda,alacağımız itemin Rebirtmi,Rebirtsizmi olacağını seçebiliyoruz. Örnek verecek olursak,+1 rebirt shard almak istiyoruz.Burada gösterilen yolu izlerken,itemin gradesini işaretlerken '' +1 '' olarak işaretliyoruz.Property'e baktığımızda +1 olarak görünecektir.Fakat Reserve'yi tıkladığımızda,itemin +1 Rebirt (+7) halini görebiliyoruz. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Kare içine alınan yere,alacağımız itemin fiyatını yazıyoruz.Ben örnek olarak 1 coins yazdım.
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Alacağımız itemi belirledik,sadece Merchand'a koymak kaldı.Belirlediğimiz iteme sol tık ile 1 kere basıyoruz ve işaretliyoruz.Registra dediğimizde,bütün işlem tamamlanmış oluyor. [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Registra dedik ve yaptığımız bütün işlemleri tamamladık.Alacağımız item,daha önce belirlediğimiz slota geldi ve bütün işlemler tamamlandı. [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] ''Ok'' işaretledikten sonra,açacağımız Buyying Merchand'ı onaylıyoruz.Ben daha sonradan +4 asassin daggerde ekledim.Listeye göz gezdiriyoruz ve doğruluğundan emin olmak için kontrol ediyoruz.Merchand'ımızı doğru şekilde yaptıktan sonra, ''ok'' tıklıyoruz.
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|