Jensen
Giriş Tarihi : 30/03/09 Yer : İstanbul Yaş : 34 Mesajlar : 14824 Rep Puanı : 14472 Rep Gücü : 6503
| Konu: gta tokat city çıkardım sade 100 mb gelin Perş. Nis. 15, 2010 8:31 pm | |
| oyunu özellikleri
toros, kartal slx, panda, vectra, golf, focus, ,,,,gibi türkiyede bulunan arablaar eklendimotorla çarpınca arlar 100 metre uçuyoarabaların ışığı kırmızı sokaklambalarınınki kırmızı olarak değiştiyerdeki para 100 ytl olarak değişiti100 tane gizli paket ilk başlangıç takii kayıt yerinin önünde olduegzozdan mavi nos çıkıyoyeni helikopterleryeni motorlarbir yer satın almada yada görev geçmede oyun havası çaılıyoyazı sitili ekledimharita ekledim(rengini)oyunda yollar kapalı olsada çarpıp karşıya geçebiliyonmatriks kursun eklendi adamları öldürünce ambulansta hanzolar iniyoduya artık bayan lolitalar iniyo oyun çıkışında sizi süpriz bekliyor kapanış resmine gül gül öleceğiniz söylemiyorum heryerde tokat yazıyorpetrol ofisi turkcell avea tokatlının tamir dükanı araba galeri eklendideniz değiştiyanma efekti duman efekti bulut efekti flnadamları bir vurmada yada iki vurmda öldüre biliyorsunzpolislerde artık kelepce varjetsiki ekledimçim biçme makinesı (golf sahasındaki arablar)oyun 99,9 tr bazı yerleri Türkçeleştirdimdaha aklıma glemiyo biraz daha var aslınnda siz çözün işte beklene an link [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.][Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Oku Benİde Hepsİnİ Anlattılmış Oyunu Üzerİne Kurun | |
|