zekimen Onursal Üye
Giriş Tarihi : 04/09/09 Yer : AdAnA Yaş : 30 Mesajlar : 125 Rep Puanı : 16012 Rep Gücü : 1000030
| Konu: ELVEDA....*AŞK İSTER--*Acı çekenlerden İnsafsızlara... C.tesi Mart 20, 2010 1:14 pm | |
| ELVEDA....
Ne olur bir şey söyleme şimdi bana.. Ne olur yalan söyleme şimdi bana... Yalan olduğunu bile bile inanırım buna... Çık git arkana bile bakma... Lütfen kapıyı da kapat çıkarken... Geri dönme ihtimalini bile bırakma bana... Eziyet etme bana o yalan umutlarla.... Git ne olur git şimdi gücüm kalmadı öleceğim... Görme bu halimi bari gözyaşlarımı saklayayım senden... Git ne olur bakma arkana... Git ne olur bakma bana... Git ne olur uzatma gidişini... Gidişin de sevişin kadar kısa olsun...
Elveda mutluluğum elveda nefesim... Elveda gülüşüm elveda gözyaşlarım... Elveda sebebim elveda sana.....
Sensiz yaşamak zaten yalan Kader dediğin sana kadar... İsyan günahmış adım oldu günahkar ama ... Elveda gülüşüm elveda gözyaşlarım Elveda nefesim elveda sana...
Seviyorsam hala seni ELVEDA BANA.....
AŞK İSTER-- Aşk çılgınlık ister En uysal anda Aşk bela ister Huzurun varlığında Hiçbir şey olmasa da Aşk yürek ister Marttın en soğuğunda Üşümeyi ister Temmuzun ortasında Isınmayı ister Aşk yar ister Yara ister Aşk vuslat ister, aşk özlem Sürekli beraber olduğunda Aşk yalnızlık ister Sahillerde boş, boş gezip Konserve kutularına tekme ister Cebindeki son parayla sevdiğine hediye alıp Aç kalmak ister, kilometrelerce yol yürümek ister O seni anlamadığında Aşk biraz efkâr Birazda sigara dumanı ister Aşk iyilik ister yardımsever olmayı ister Ona karşı olan umudu korumak için Aşk doğmak ister masum bir bebek gibi Gözlerdeki titreyiş buğuluk belirdiğinde Aşk ölmek ister Sevdiğinden unutulunca Aşk gözyaşı ister, ağlamak Giden o olunca Aşk gülümsemek ister mutlu olmak Gözlerine dalıp kekelemeye başladığında Aşk cesurluk ister kan kırmızı Ayrılığı göze aldığında Üç beş kurşunun yanında Birkaç demet gül ister Eğer âşıksan Çılgınsındır Belasındır Yüreklisindir Eğer âşıksan Üşürsün Isınırsın Eğer âşıksan Yaralısındır Özlemlisin Vuslatlısındır Yalnızsındır Hırsını konserve kutularından çıkartırsın Aç kalırsın Yürümekten ayakların şişer, yarı yolda kalırsın Eğer âşıksan Efkârlısındır Sigaraya bulaşmışsındır İyisindir, yardımseversindir Eğer âşıksan Doğarsın Ölürsün Ağlarsın Gülersin Kekelersin Eğer âşıksan Cesursundur Kurşunsundur ---EĞER YAŞIYORSAN---- ---GALİBA---- ---ÂŞIKSINDIR----- Aşk ister sen verirsin Yok diyemezsin Verdikçe yüzsüz dilenciler gibi ister aşk Yok diyemezsin Çünkü sen sevensin Sadece seven…….
Acı çekenlerden İnsafsızlara...
Biz hep karşılıksız sevdik Her türlü acıyı yürekte çektik Ne olursa olsun umudumuzu yitirmedik Herkese gülen bu hayat Bir gün bizede güler diye hep bekledik
Susuyoruz. Bilin ki suskunluğumuz korktuğumuzdan değildir. Hep dinledik masal anlatan büyüklerimizi,nasihatlerini İnsan yaşadıkça anlarmış her türlü hüznü kederi Beraberinde dünya değişirken insanlığında bittiğini...
Herşey aynıydı kimine göre Birtek ben vardım sanki o soğuk gişede Hayatın biletini kestik kesmesine de Bir türlü beceremedik adam gibi sevilmeyi
İncitip kırdılar gencecik kalbimizi İstediğimiz sadece bir yudum sevgiydi Masum birer sevgi ile dolu hayallerimizi Yıkmayın dedik dinlemediler bizi...
Bilmiyorum ki neydi suçumuz günahımız Belkide gerçekten beceremedik adam olmayı Kimseye olmadı ki hiçbir yanlışımız Yalnızca sevdik ve mutlu olma yı bekledik Halada bekliyoruz...
| |
|