zekimen Onursal Üye
Giriş Tarihi : 04/09/09 Yer : AdAnA Yaş : 30 Mesajlar : 125 Rep Puanı : 16012 Rep Gücü : 1000030
| Konu: Nefretim Bile Olamazsın!,GözLerin., Ben Yine Seni Severim Bir Köşede C.tesi Mart 20, 2010 1:12 pm | |
| Nefretim Bile Olamazsın!
Ne yalan sevgiler gördüm Ne yalan sevgiler yaşadım Bir bilsen Hep bir umut dedim Tuttuğum ellerde Herdefasında birben yandım Umutlarım tükendi hayata küstüm Yemin ettim birdaha sevmekmi Tövbeler tövbesi dedim Geceler sırdaşım Kaldırımlar yoldaşım oldu Bir bilsen ne acılar çektim Gel yarim ol ömrüm senin olsun istedim Tut ellerimden yaşama döndür beni istedim Sen hayattan daha yalanmışsın Git şimdi sen NEFRETİM BİLE OLAMAZSIN...
GözLerin ..!!
Önce gözlerin, Sonra dünya, Sonra yaşamak, Sonra yine Doya doya gözlerine bakmak..
Düşler kurmak saatlerce , Ve gözlerini eklemek her düşe, Sonra çizmek gözlerini, Yüzün kadar beyaz kağıdın ortasına, Altına "hayranın" imzasıyla... !!
Ben Yine Seni Severim Bir Köşede
Bugün ellerin mi titriyor bahar gözlüm.... Birşey mi gizliyorsun sen delice seven bu adamdan?... Söylemek istediklerin mi var birtanem beni yaralıyacak?... Acıtabilecek kalbimi,yıkabilecek sevgimizi?... Söyle böyle olmazdın sen,kaçmazdı bakışların gözlerimden! Sanki tenin sıcak değil bugün, Sanki kalbin benim değil bugün, Söyle benim delice sevdiğim, Senden gelen kanatmaz kalbimi,bitirmez sevgimi... Ben yine bir köşede seni severim.... Geçmiş günleri anar gözlerim, Yaşlar dökülür her birinde seni görürüm... Senle geçen günleri, İzin vermem öptüğün yerlere değemez yaşlarım.... Sen git ben yine seni severim bir köşede..... Ellerim yüzümde, Kendi karanlığımı kendim yaparım... Kendimi boğarım karanlığımda... Sen bensiz mutluysan git ben seni severim bir köşede!!... Yakasız gömleğime kravatımı takarken..... Verdiğin gülün yaprakları tek tek solarken.... Ben bu hayata lanet okurken ... Sen git ben yine seni severim.... Işıkları söndür resmin hayalimde... Kapadm gözlerimi durdurdum kalbimi, Senleyim yine hayaller aleminde , Ama sen git ben yine seni severim bir köşede, | |
|