Jensen
Giriş Tarihi : 30/03/09 Yer : İstanbul Yaş : 34 Mesajlar : 14824 Rep Puanı : 14472 Rep Gücü : 6503
| Konu: Yaşarsa Adı 'Buket İrem' Olacak Çarş. Mart 17, 2010 3:01 pm | |
| <TABLE style="BORDER-COLLAPSE: collapse" borderColor=#999999 cellSpacing=0 cellPadding=0 width=250 bgColor=#dadada border=1>
<TR> <td align=middle>[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]</TD></TR></TABLE> [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Merter'de ağır yaralandığı tramvay kazası sonrası tedavi gördüğü [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde beyin ölümü gerçekleşen 15 yaşındaki Buket Bulut için ümitli bekleyiş sürüyor. Buket mucizeye imza atarsa aynı kazada hayatını kaybeden arkadaşı İrem Dinçsoy'un adını da nüfus cüzdanında taşıyacak.
"DÜNE NAZARAN ŞİŞLERİNİN İNDİĞİNİ HİSSETTİM"
Amca Yılmaz Bulut, "Birkaç kere 'Buket Buket' dedim kafasını salladı gibi geldi bana... Düne nazaran şişlerinin indiğini hissettim" dedi. Buket'in doktorundan da bilgi aldığını belirten amca Bulut, "Çocuk dünden önceki günlere nazaran daha iyi. Tansiyonunu ilaçsız olarak kendisi koruyabiliyor. 'Tansiyonu normal' dedi doktoru. "Bir rampa çıkıyoruz. Rampanın sonunda uçurum mu var bilmiyoruz ama siz nasıl bekliyorsanız bizde öyle bekliyoruz. İyi olmasını diliyoruz" diye | Merter'de Tramvay Çarpması Sonucu Ağır Yaralanan Buket Bulut'un Tedavisi Sürüyor.
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Merter'de ağır yaralandığı tramvay kazası sonrası tedavi gördüğü [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde beyin ölümü gerçekleşen 15 yaşındaki Buket Bulut için ümitli bekleyiş sürüyor. Buket mucizeye imza atarsa aynı kazada hayatını kaybeden arkadaşı İrem Dinçsoy'un adını da nüfus cüzdanında taşıyacak.
"DÜNE NAZARAN ŞİŞLERİNİN İNDİĞİNİ HİSSETTİM"
Amca Yılmaz Bulut, "Birkaç kere 'Buket Buket' dedim kafasını salladı gibi geldi bana... Düne nazaran şişlerinin indiğini hissettim" dedi. Buket'in doktorundan da bilgi aldığını belirten amca Bulut, "Çocuk dünden önceki günlere nazaran daha iyi. Tansiyonunu ilaçsız olarak kendisi koruyabiliyor. 'Tansiyonu normal' dedi doktoru. "Bir rampa çıkıyoruz. Rampanın sonunda uçurum mu var bilmiyoruz ama siz nasıl bekliyorsanız bizde öyle bekliyoruz. İyi olmasını diliyoruz" diye |
| |
|