hukuk.forum.st
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

hukuk,hukuki,adliye,dava,müvekkil,hukuk haberleri,avukat,savcı,hakim,forum

AramaLatest imagesAnasayfaKayıt OlGiriş yap

Bir Resim Bir Dram

YazarMesaj
Jensen
Hukuk Forum
Jensen

Giriş Tarihi : 30/03/09
Yer : İstanbul
Rep Puanı : 14472
Rep Gücü : 6503
Bir Resim Bir Dram 2duy3hj

Bir Resim Bir Dram Empty
MesajKonu: Bir Resim Bir Dram   Bir Resim Bir Dram EmptyÇarş. Mart 10, 2010 1:28 pm

Etrafı çam ağaçlarıyla bezeli şirin bir köyde[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] çevresi tatlı kardeşleriyle örülü küçük bir evde yaşıyorum. Adım Bahar; daha on beşinde[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] bin bir umut içindeyim. Şimdi elimde bir boya fırçası[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] önümde bembeyaz bir kağıt. İçimde dinmeyen bir coşkuyla düşlerimdeki resmimi çiziyorum….

Önce mavi[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] masmavi bir gökyüzü çiziyorum[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
tıpkı yarınlarımda kurduğum tatlı düşlerin sevinci gibi. Ve bembeyaz
bulutlar çiziyorum tıpkı kocaman pamuk şekerleri gibi beni alıp da
yarınlarıma taşısınlar diye. Ağaçlar çiziyorum yeşil[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] yemyeşil[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] dallarında baharın en güzel çiçekleri[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] hani bir gün şu hayat yolunda yorulursam gölgesinde soluklanmak için. Ve kuşlar çiziyorum cıvıl cıvıl rengarenk[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
tıpkı kardeşlerim ve arkadaşlarım gibi. Billur bir dere çiziyorum şırıl
şırıl Firdevs''ler gibi ve derenin içinde balıklar kıpır kıpır aynı
küçük yüreğim gibi. En sona resmimin en güzel[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] en değerli objesini çiziyorum. Bembeyaz kanatlarıyla resimdeki her şeyi şefkatiyle saran bir melek çiziyorum[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] yani annemi çiziyorum.

Günlerimin böyle resimdeki gibi güzel geçtiği bir günde[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
bir şey içimi sıkıyor. Resmimdeki beyaz bulutlar hızla uzaklara
sürükleniyor yerine kara kara bulutlar geliyor! Ve o akşam evimize
misafirler geliyor. Sanıyorum bir bardak çay içer giderler. Ama ziyaret
çaydan öte. Kelamlarsa benziyor bir hançere. Babam bakmıyor akan
gözyaşıma[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] veriyor beni bir avuç para karşılığında[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] kendi yaşında bir adama. Anam kıyamıyor bana[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] ama karşı koyamıyor kör olası töre denen yanlışa. On beşindeki hayat dolu ben[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] on altısında gözü yaşlı kadın oluyorum[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] olduruluyorum.

Bir zalime düşen[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
bahtsızım artık. O zalim beni alıp getiriyor büyük şehire. Önce
dayaklar başlıyor. Ardını namussuzlukları kovalıyor. Ve bir gün bana
“Başkalarına da eş olacaksın” diyor[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] o[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] edepsiz[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] soyu nesepsiz. Koynumda iki yaşındaki kızım Gülşen. Yalvarıyorum anama[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
babama beni kurtarın diye. “Yok diyor babam sen evinin kadınısın
dayaksa cennetten sana hediye.” Ve bir gün o nesepsiz koynuma sokmaya
kalkıyor kendi gibi bir aynı soysuzu. Saplıyorum b.... saymıyorum sekiz
mi dokuz mu? O mendebur gidiyor cehenneme[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] ben de kucağımda bebem gidiyorum mapushaneye. Namusumsa her şeyden üstte.

Yıllar geçiyor.. Resmimdeki mavi gökyüzünün önünde şimdi demir
parmaklıklar. Ağaçlarım çürümüş ve kurtlanmış. Bense altında solmuş ve
yitmiş. Billur derem çoktan zifiri kara[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] tıpkı kaderim gibi. Balıklarsa köpek balığı olmuş. O rengarenk kuşlar çoktan havalanıp gitmişler bilmediğim ötelere[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] yerlerinde akbabalar. Beni yarınlara taşıyacak beyaz bulutlarım artık kapkara taşırlarsa anca mezara. Bir tek meleğim kalmış[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] onun da kanatları güçsüz[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] gücü yok gelip beni sarmaya[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] kurtarmaya.

Çok mevsimler geçiyor[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Hakim amca “Yeter artık” diyor resmimdeki mavi gökyüzümü kirleten
demirleri söküp atıyor. Umut rüzgarları kara bulutları bir bir def
ediyor. Pamuk şekeri bulutlarım resmime geri dönüyor. Ağaçlarımda
yeniden rengarenk binlerce ümit tomurcukları. Bir tek meleğim yok[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] canım meleğim. O artık bulutların üstünde semalarda[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
mutluluk göz yaşlarıysa şu nur topu bulutlardan akan sağanaklarda. Ve o
sağanaklar resmimdeki kokuşmuş suyu yeniden Firdevs menbalarına
çeviriyor. Şimdi artık resimde ki melek benim. Artık hep kışsız
baharların resmini çizecek canım kızım Gülşen’im.

(Gerçek bir hayat hikayesinden derlenmiştir.)

Bir Resim Bir Dram
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Resim iÇinde Resim
» Alkışlanacak bir resim!
» Fps Arttıran Ve Awp Cfg. (Resim Var)
» Göğüsleriyle resim yapıyor
» Dünyada Futbol Resim Galerisi