Jensen
Giriş Tarihi : 30/03/09 Yer : İstanbul Yaş : 34 Mesajlar : 14824 Rep Puanı : 14472 Rep Gücü : 6503
| Konu: Amerikan Film Sözleri Cuma Mart 05, 2010 2:44 pm | |
| Amerikan Film Replikleri
-SaBah kahvaltısı içinbildiğim bi yer var.Hemen 2 blok ötede. ------------------------------------------------------------ -Çek şu pis ellerini üzerimden ------------------------------------------------------------ -Hey hey hey sakin ol tamam.Sakinleş dostum anlaşabiliriz. ------------------------------------------------------------- -Hey Michael neden kendine bir içki koymuyorsun -Oh George bi whiskye hayır demem doğrusu
-Kalk al ulan babanın uşağımı var burda ( buda benim cevabım [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] ) ------------------------------------------------------------ -Hey adamım sen git kendini Becer tamam mı ?
---------------------------------------------------------------------- -Hey Senin kıcına şemsiyemi sokar acmakta hiç tereddüt etmem dostum ------------------------------------------------------------ -Şimdi o kara kıçını arazimden cıkar yoksa.Herneyse dostum herneyse sadece git ----------------------------------------------------------- -Olamaz yine mi başlıyoruz!Lütfen bu sefer Olmasın ------------------------------------------------------------Hey ahbap sakin ol! bırak o silahı yere ! ----------------------------------------------------------- -Senin o siyah kıçını Bu beyaz mahallede görmek istemiyorum lanet olası ! ---------------------------------------------------------- Bir evim vardı dostum ve kahrolası bir köpeğim ama şimdi, simdi bir bak dostum ne görüyorsun ha! ne görüyorsun! .Ben söyliyim , lanet olası bir *** çuvalı ve tüm göreceğin bu...! ---------------------------------------------------------- -Lanet olsun mc clain o benim en sevdiğim şapkamdı ---------------------------------------------------------- -Ortağımı öldürdüler dostum anlamıyormusun ? -Jack silahın ve rozetin lütfen -Lanet olsun şef Lanet olsun ! --------------------------------------------------------- -Senin gibileri iyi tanırım. -Çabuk kaçalım dostum aynasızlar nerdeyse gelirler -------------------------------------------------------- -Daha önce kimseyi öldürdünmü ha ? -------------------------------------------------------- -Kapa çeneni pis zenci. şimdi kıcına tekmeyi yiyeceksin -------------------------------------------------------- -Nen var emili bütün gece yemeğinle oynayıp durdun -Canıtın çabuk odana çık . -------------------------------------------------------- -hey senin o lanet olası pis beyaz poponu ben koruyorum tamam mı dostum ha?(sosteye polisi) -------------------------------------------------------- -Hey lanet olsun dostum senin sorunun ne ha ? -bir kere olsun o lanet çeneni kapalı tutmayı başaramazmısın sen? -bu lanet olası herifte nerden çıktı dostum -Bak kim olduğunu bilmiyorum ama burdan toz olsan iyi edersin dostum ------------------------------------------------------- Polis 1 - hadi joni vur şu lanet olasını,ateşi et ! kötü adam - at silahını lanet olası,yoksa arkadaşını vururum , hemen yolumdan çekil polis 2 ( filmin kahramanı ) silahını yere bırakır
''dann ! '' Polis 1 polis 2 nin gözlerine acı dolu ifadelerle bakarak yere düşer tabiiki Kötü adam kaçar ( o filmin sonunda polis 2 tarafından kesin olarak öldürülür) tabiiki bu aradada polis 2 nin rozet olayını bırakmasıda şarttır.! -------------------------------------------------------- -Biri 911 i arasın . -------------------------------------------------------- -Tıpkı eski günlerdeki gibi değilmi coni ? -------------------------------------------------------- -Sende benim düşündüğümümü düşünüyorsun -------------------------------------------------------- -Hey dostum senin sorunun ne biliyormusun ? O lanet poponun kafandan büyük olması -------------------------------------------------------- -Hey biri bana burda neler olduğunu açıklasın hemennnn! -------------------------------------------------------- -Ben vergi veren bir amerikan vatandaşıyım buna hakkınız yok.Beni anlıyormusunuz. ? buna hakkınız yok. -------------------------------------------------------- -10 dakikka içinde dönmezsem polis çağır -------------------------------------------------------- Neyseki kurşun sıyırmış jack! (zaten o kurşun sıyırmayıverse film orda bitiverecek ama jack zemzem suyuyla mı vaftiz olmuştur, nedir bilinmez , kurşun jack i hep sıyırır , bir kerede şöyle alnının ortasına şakadana oturduğu görülmemişltir o merminin -------------------------------------------------------- -Ne yapmamı istiyorsunuz -10 dakika sonra stanley ve 32 nin köşesindeki telefon kulubesinde ol
..< hızlı bir depar ve 10 dk sonra >.. -zrrrrr -evet ! evet geldim. -geç kaldın .. < click > .. diit -booooommmmmmmmmmmm -------------------------------------------------------- canin cehenneme wilson sen aşşalık bir baş belasısın -------------------------------------------------------- (30..29..28..27...) -kırmızı mı yeşil mi maykıl? ( iki arkadaş uzanmış hangi kabloyu keseceklerine karar vermeye çalışırken,son saniyeleri sayan insanlar olarak fazla rahattırlar.) -Bilemiyorum dostum annemin noelde aldıgı yeşil kazak geldi aklıma (15..14..13..12...) -lanet olsun danyel. benim annem kırmızı kazak almıştı. (göz göze gelinir..) (6..5..4..3...) (1..0...) -maykıl : lanet olsun dostum başardık -danyel : orda bide mavi kablomu vardı maykıl?!? onumu kestin ? -maykıl : evet ahbap mavi kazağım yoktu..
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|
Storyline Üye
Giriş Tarihi : 01/03/10 Yer : İstanbul Yaş : 34 Mesajlar : 111 Rep Puanı : 6014 Rep Gücü : 6194
| Konu: Geri: Amerikan Film Sözleri Cuma Mart 05, 2010 6:33 pm | |
| | |
|
Jensen
Giriş Tarihi : 30/03/09 Yer : İstanbul Yaş : 34 Mesajlar : 14824 Rep Puanı : 14472 Rep Gücü : 6503
| Konu: Geri: Amerikan Film Sözleri C.tesi Mart 06, 2010 5:46 pm | |
| | |
|