Jensen
Giriş Tarihi : 30/03/09 Yer : İstanbul Yaş : 34 Mesajlar : 14824 Rep Puanı : 14472 Rep Gücü : 6503
| Konu: Dolph Zıggler Kimdir? Cuma Mart 05, 2010 1:22 pm | |
| WWE Süper Starlarından Dolph Ziggler İstanbul'a geldi ve Bilgehan Demir ile Ortaköy'de buluştu. Röportajın çok özel soruları ve cevapları bir tık ötede...
Maria ile aralarındaki ilişkinin tamamen bittiğini kendisinin Maria'yı değil Maria'nın kendisin özlemiş olabileceğini çünkü gözyaşı dökenin Maria olduğunu belirtti.
Ziggler ayrıca dondurmay çok sevdiğini ve protein olarak yumurta ve tavuk yediğini söyledi.
Rey Mysterio ve John Morrison'ın kendisini çok zorladığını ve kendisinden sonra en çok Shawn Michaels' beğendiğini dile getirdi.
5 yaşından beri görüşetiğine dikkat çeken Ziggler ben Olimpic Güreş yaparak buralara geldim dedi.
En Büyük Hayalinin WWE'nin en iyisi olmak olduğunu da sözlerine ekledi. Türkçe de konuşan Ziggler teleffuzu beğeni topladı.
İstanbul'a 15 yıl önce geldiğine de değinen Ziggler çok değişmiş burası. Enfes bir şehir, burada güreş yapmıştım açıklamasında bulundu.
Röportaj sırasında bir köpeğin mikrofon kablosunu ısırmaya çalışması renkli görüntülere sebep olurken sempatik tavırları ile büyük beğeni topladı.
Günde 2-3 saat antrenman yaptığını ve haftada 5-6 gün çalıştığını da belirten WWE yıldızı oldukça mutluydu.
Maria'dan sonra birlikteliği olacak mı sorusuna ise; Dolabımın üstünde sürekli notlar oluyor benle çıkmak isteyenler arasından bir seçim yaptıktan sonra yeni bir birliktelik olabilir açıklaması da ilginçti.
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
DOLPH ZIGGLER KİMDİR?
Boy: 183 cm Kilo: 100 kg Menşei: Hollywood, FL
RAW’daki başlangıcından beri listedeki bütün ring savaşçıları, bu saldırgan, genç süperstarın adını kesin bir şekilde biliyor. İlk maçına çıkmadan önce haftalarca soyunma odasında, o günlerden beri tanıdık olan nakaratıyla Süperstarlara ve Divalara yaklaştı:”Merhaba, ben Dolph Ziggler.”
Arkaya yatırılmış sarı saçları, etkileyici fiziği ve de kendinden emin tutumuyla Ziggler, tam olarak ne yaptığını bilen bir atlet olduğunun korkusunu vermekte... Genç süperstar, etkileyici amatör güreşçilik geçmişini (Kent Eyalet Universitesinin tarihindeki en çok maç kazanan oyuncu olduğu zamanlardaki), WWE dünyasında her zaman Dolph Ziggler adının anılması yolunda başarıyla kullanmaktadır.
Draft olduğu zamanlarda kendinden fazlasıyla emin Süperstar kendini yeni bir mavi tonu giyinirken buldu. Ve bu değişiklikle Ziggler için SmackDown da bir ünvan elde etme çabası başlamış oldu. | |
|
supermtn
Banlandı
Giriş Tarihi : 07/02/10 Yaş : 29 Mesajlar : 6 Rep Puanı : 10 Rep Gücü : 6
| Konu: Geri: Dolph Zıggler Kimdir? Paz Mart 07, 2010 10:21 am | |
| | |
|
Jensen
Giriş Tarihi : 30/03/09 Yer : İstanbul Yaş : 34 Mesajlar : 14824 Rep Puanı : 14472 Rep Gücü : 6503
| Konu: Geri: Dolph Zıggler Kimdir? Paz Mart 07, 2010 10:28 am | |
| | |
|
Saqopa
Banlandı
Giriş Tarihi : 27/03/10 Yer : İstanbul Yaş : 29 Mesajlar : 99 Rep Puanı : 133 Rep Gücü : 268
| Konu: Geri: Dolph Zıggler Kimdir? C.tesi Mart 27, 2010 7:00 pm | |
| Sağolasın Severim ben bu adamı ellerine sağlık. | |
|