Malzemeler : 4 Su B. Söke Un Yarım Paket Yaş Maya 1 Çay B. Süt 1 Yumurta 2 Çorba K. Yumuşak Margarin 1 Tatlı K. Tuz 1 Tatlı K. Mahlep 1 Çorba K. Toz Şeker Alabildiği Kadar Su
Üzeri İçin: Susam Kaşar Peyniri
Hazırlanışı İç harcı hazırlamak için; soğanı doğruyoruz. Bir tavanın içinde yağı[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] soğanı ve kıymayı kavuruyoruz. İçine tuz[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] karabiber ve kimyon ekliyoruz. Doğradığımız taze sarımsakları da harcımıza katıyoruz.
Yufkalarımızı açıyoruz ve içine harcımızdan döküyoruz. Daha sonra yufkalarımızı pile gibi büzüp iki taraftan gül şeklinde yuvarlıyoruz. Yağladığımız fırın tepsisine diziyoruz.
Bir kasede sütü[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] yoğurdu[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] sıvıyağı ve yumurtayı koyup çırpıyoruz. Yufkaların üzerine karışımı döküyoruz. Önceden ısıtılmış 180 derecelik fırında üzerleri kızarana kadar pişiriyoruz