İZMİR'in Alsancak Semtinde[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] trafik ışıkları bulunan yaya geçidini kullanmak yerine[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] yaklaşık 10 metre ileriden yolun karşısına geçmeye çalışan 55 yaşındaki Meliha Demir'e bir otomobil çarptı.
Arkadan gelen ve yere düşen talihsiz kadını farketmeyen iki araç da üzerinden geçti. Demir olay yerinde yaşamını yitirdi.
Kaza
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]dün saat 23.30'da Liman Caddesi'nde Alsancak Limanı'nın B Kapısı
karşısında meydana geldi. Trafik ışıkları bulunan yaya geçidine
yaklaşık 10 metre mesafeden yolun karşısına geçmeye çalışan Meliha
Demir'e
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Bornova'dan Alsancak yönüne giden Engin Akı yönetimindeki 35 ZV 383
plakalı otomobil çarptı. Sürücü Akı durmayıp yoluna devam ederken
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] yaya Meliha Demir yere düştü.
İKİ ARAÇ ÜZERİNDEN GEÇTİ
Araç trafiğinin yoğun olduğu yolda Demir'i farketmeyen İlhan Akbulut
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]yönetimindeki 35 T 6517 plakalı taksiyle kadının üzerinden geçip kaçtı.
Bir diğer sürücü Ahmet Sucu da 35 NH 579 plakalı otomobille kadının
üzerinden geçip
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] durdu. Kazayı gören diğer sürücüler durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Gelen sağlık ekipleri
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Demir'in olay yerinde yaşamını yitirdiğini belirledi.
SÜRÜCÜLER ALKOLSÜZ ÇIKTI
Sürücü Sucu kazanın ardından “İlk çarpan aracı görmedim. Önümden giden
taksinin yaşlı kadının üzerinden geçtiğini görünce hemen frene basıp
durdum. Ben yaşlı kadının üzerinden geçmedim” iddiasında bulundu.
Sucu
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] polis tarafından gözaltına alınarak Alsancak Polis Merkezi'ne götürülürken
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] olay yerinden kaçan Akı ve Akbulut da bir süre sonra
polis merkezine gelerek teslim oldu. Üç sürücünün de yapılan kontrollerinde alkolsüz oldukları belirlenirken
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] işlemlerinin ardından bugün adliyeye sevk edilecekleri bildirildi.
Ölen Demir'in yakınlarına ulaşılmaya çalışıldığı belirtildi.