hukuk.forum.st
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

hukuk,hukuki,adliye,dava,müvekkil,hukuk haberleri,avukat,savcı,hakim,forum

AramaLatest imagesAnasayfaKayıt OlGiriş yap

Ayakkabı üssünde ucuz alışveriş imkanı

YazarMesaj
Jensen
Hukuk Forum
Jensen

Giriş Tarihi : 30/03/09
Yer : İstanbul
Rep Puanı : 14472
Rep Gücü : 6503
Ayakkabı üssünde ucuz alışveriş imkanı 2duy3hj

Ayakkabı üssünde ucuz alışveriş imkanı Empty
MesajKonu: Ayakkabı üssünde ucuz alışveriş imkanı   Ayakkabı üssünde ucuz alışveriş imkanı EmptySalı Şub. 16, 2010 10:51 am

Türkiye'de ayakkabı üretiminde ilk 3'te yer alan Konya'daki imalatçıların çoğu[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Türkiye'nin ünlü ayakkabı markaları için fason üretim yapıyor.

Yaklaşık bin 100 üretici firmanın bulunduğu Konya[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] erkek ayakkabısı üretiminde Türkiye'de önemli 3 merkezden biri durumunda bulunuyor.

Son yıllarda Konya'da bazı firmalar kadın ayakkabısı üretimine başlasa da[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] kente hatırı sayılır bir istihdam sağlayan bu sektörde[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] ağırlıklı olarak[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] deri ve kaliteli erkek ayakkabısı üretiliyor.

Ankara yolu girişindeki Aykent Ayakkabıcılar Sitesi'nde üretim yapan çok sayıda firmanın satış yeri de bulunuyor. Ayrıca[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] kent merkezindeki mağazalarda da kaliteli erkek ayakkabısı[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Ankara İstanbul gibi büyük şehirlerdeki mağazalara göre daha düşük fiyatlara alınabiliyor.
Konya'da hem iç hem de dış piyasa için üretim yapan firmalardan Zirve Ayakkabı Fabrikası sahibi Recep Yıldız[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] ayakkabı sektörünün diğer sektörler gibi krizden etkilendiğini ancak bu yıldan ümitli olduklarını söyledi.

SATIŞ YERLERİ ANKARA YOLUNDA...

Ayakkabının artık bir aksesuar olarak görülmeye başlandığını[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] bunun da[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] ekonomideki canlanma belirtileriyle birlikte satışları artırmasını beklediklerini anlatan Yıldız[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] şunları kaydetti:

“Konya'da İtalyan ayakkabılarıyla yarışabilecek kalitede üretim yapan
firmalar var. Türkiye'de ayakkabı üretiminde ilk 3'te yer alan
Konya'daki imalatçıların çoğu[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Türkiye'nin ünlü ayakkabı markaları için fason üretim yapıyor. Biz
firma olarak kendi markamızla üretim yapmayı tercih ediyoruz. Çünkü[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
bu marka firmalar fason üretim için çok fazla ödemiyor. Konya'daki
üretici değil bu firmalar kazanıyor. Aynı kalitedeki ayakkabıyı
Konya'ya yolu düşen herkes[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
buradaki firmalardan rahatlıkla alabilir. Konya zaten Mevlana Müzesi
nedeniyle çok ziyaretçi alan bir yer. Konya'ya yolu düşen herkesi[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Ankara
yolundaki Aykent Ayakkabıcılar Sitesi'ndeki satış yerlerimize ya da
kent merkezinde Konya'da üretilen hakiki deri ayakkabıyı satan
mağazalara bekliyoruz.”
Ayça Ayakkabı firması sahibi Mustafa Küçük ise Konya kent merkezindeki mağazalarında hem Konya imalatı[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] hem de marka firmaların ürünlerini sattıklarını[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] bu mağazalarda geniş bir ürün gamı ve farklı fiyat seçeneklerinin mevcut olduğunu vurguladı.

Pabuçistan Ayakkabı firması sahibi İbrahim Çanlı ise ayakkabıdaki kalite artışıyla birlikte bir ayakkabının 2-3 yıl giyildiğini[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] bu nedenle ayakkabı satışlarında son yıllarda krizin de etkisiyle önemli miktarlarda azalma yaşandığını belirtti.

Ancak[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
çalışan sayısı 10'dan az olan Konya'daki ayakkabı atölyelerinin ünlü
ayakkabı markalarına fason üretim yaptığı için çalıştığını ancak
maliyetler yüksek olduğu için bu işten para kazanamadığını sözlerine
ekledi.

Ayakkabı üssünde ucuz alışveriş imkanı
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Ayakkabı üssünde ucuz alışveriş imkanı
» Madde bağımlılarına iş ve tedavi imkanı
» Ucuz saatlerdeki büyük tehlike