hukuk.forum.st
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

hukuk,hukuki,adliye,dava,müvekkil,hukuk haberleri,avukat,savcı,hakim,forum
 
AramaLatest imagesAnasayfaKayıt OlGiriş yap

 

 Kremalı ve Bademli Alabalık

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
Jensen
Hukuk Forum
Jensen


Giriş Tarihi : 30/03/09
Yer : İstanbul
Yaş : 34
Mesajlar : 14824
Rep Puanı : 14472
Rep Gücü : 6503
Kremalı ve Bademli Alabalık 2duy3hj

Kremalı ve Bademli Alabalık Empty
MesajKonu: Kremalı ve Bademli Alabalık   Kremalı ve Bademli Alabalık EmptyPtsi Şub. 15, 2010 7:35 pm

Alabalık Nasıl Pişirilir - Alabalık Tarifi - Kremalı Alabalık - Bademli Alabalık - Fırında Alabalık




Malzemeler

orta boy alabalık
30 g (1/2 çorba kaşığı) tereyağı
1 çorba kaşığı krema
125 g kıyılmış badem
birkaç yaprak kuzukulağı
tuz ve karabiber


Yapılışı

Mini Fırının kabını yağlayın.

Balıkları dizin ve üzerlerine fındık büyüklüğünde birer parça tereyağı koyun.

225°C'de pişirmeye başlayın.

Pişme süresinin ortasında balıkları ters çevirin[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] üzerlerine kremayı dökün[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] tuz ve karabiber ekledikten sonra bademleri serpiştirin.

Pişirmeye devam edin ve çok sıcak olarak servis yapın.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
 
Kremalı ve Bademli Alabalık
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Çikolata Kremalı Kek
» BademLi Mousse
» Sivas'ta alabalık üretiyorlar

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
hukuk.forum.st :: Kadınca/Aşk/Romantizm/Şiir :: Yemek Tarifleri-
Buraya geçin: