2 yemek kaşığı Tat Fırında Domatesli Ekmeküstü Harcı Susam 3 su bardağı un 2 su bardağı Sek Taze Kaşar (rendelenmiş) 250 mi Sek Süt 1 tatlı kaşığı kekik 1 tatlı kaşığı fesleğen 1 tatlı kaşığı kuru nane 1 paket kabartma tozu 75 gr Sek Tereyağı
Tarifi
Derin bir kaseye yumuşamış tereyağı[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] un[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] süt[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] rendelenmiş kaşar peyniri[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] kekik[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] kuru nane. fesleğen[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] kabartma tozu[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Tat Fırında Domatesli Ekmeküstü Harcı[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] tuz ve karabiberi ilave edip yoğurunuz[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Hamur elinize yapışmaya devam ederse ele yapışmayacak hale gelene kadar azar azar un ekleyebilirsiniz. Arzu ettiğiniz boyda ekmeğe şekil veriniz.
Daha sonra ekmeğin üst tarafına bir bıçak yardımıyla Tat Domates Fırın Ekmek Üstü sürüp susam serptikten sonra ekmekleri tepsiye diziniz. Önceden 185 derecede ısıttığınız fırında ekmekler kabarıp kızarıncaya kadar pişirip sıcak olarak servis ediniz.