Giriş Tarihi : 30/03/09 Yer : İstanbul Yaş : 34 Mesajlar : 14824 Rep Puanı : 14472 Rep Gücü : 6503
Konu: Yakma şovu hastanede sona erdi Paz Şub. 07, 2010 12:47 pm
Samsun'da dolandırıldığını iddia eden bir kişi[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] protesto için kendini yaktı. Bazı kişiler tarafından adına habersiz işyeri açılarak dolandırıldığını iddia eden Cemalettin A. (28)[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] dün Cumhuriyet Meydanı'nda eylem yaptı. Kendini yakacağı tehdidinde bulunan Cemalettin A[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] üzerine benzin dökerek[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] 'Valiyi istiyorum[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Emniyet Müdürünü istiyorum. Beni 1 trilyon dolandırdılar' diye bağırdı. Daha sonra elindeki bidonda bulunan benzini üzerine dökerek kendini ateşe veren Cemalettin A[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] alev alan elbiselerini çıkarmaya çalıştı[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] ancak vücudunun çeşitli yerlerinden yaralandı. Buna rağmen eylemini sürdürmek isteyen Cemalettin A[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] tekrar benzin bidonunu eline alarak etrafa tehdit savururken[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] sara krizi geçirince bayıldı. Çevredeki vatandaşların ve polisin müdahalesiyle kendine gelen Cemalettin A[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] olay yerine gelen ambulansla Samsun Devlet Hastanesi'ne götürüldü.